Dryy Halidebcg aklıma hamilelik düşündüğüm zamanlar geldi herşeyi acaba hamilemiyime yorardım şimdi herşeyde acaba bu doğum belirtisimi diyorum 🤷🏼♀️ İnşallah sağlıkla biran önce kavuşuruz bebeklerimize
Mrsust Dryy 39+3 olduk ne bir enerji ne bir istek var 😂 daha doğuramam mı yoksa? Su içip gelene kadar yoruluyorum valla ben
Dryy Mrsust burdan anladığım bişey varsa o da belirtilerin hepsi boş kimin önce doğuracağı hiç belli olmuyor darısı bize inşallah
Dryy 3MelekAnnesi3 bizde bu bebekler varken o yardımcı doğuma kadar 3 kere daha gelir 😂 sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
FatmanurAyz Dryy aynı ben yaa beklıyrouz bakalım bebelerin keyfi ne zaman çatacak herseyı yapoyorum bende dogsun diye bügünde komple evi temızlıcem bakalım 😅
Mrsust Dryy ay amin insallah gözüm yollarda kaldı 😢 herkes erken dogutursun derdi ben gününde gelsin diyordum ama şimdi Bi korku var ne zaman acaba diye
Dryy Mrsust evet bide erken gelecek korkusu yaşadım boşuna. Neyse artık bu hafta bu işi bitiriyoruz inşallah ☺️
Minnakkkk ebru23 ayyyy inş bugun bende 40+5 im inş benim de siizn gibi olur da suni ye ya da sezeryana kalmam
Minnakkkk Dryy 40+5 im gun asırı evi temizlemekten helak oldum ama oglumun gelmeye niyeti yok 😀 dun aksam saat 7 de temizlik yapıyordum daha bu gece kesin gelir dedim ama bu gece de gelmedi 😀
Dryy Minnakkkk bütün gece ağrı çektiğimle kaldım daha da yatar beklerim yazık bize bari doğuma enerji toplayalım 🤷🏼♀️
Esmabozkurt Dryy bende suan tam 36 haftalığım geçen cuma hastaneye kontrole gitmiştim 2 santim acilmam vardi ama doktor bisey olmaz demisti hem ben sezeryan olucam birde açılma artabilir mi ki
Dryy Esmabozkurt benim hiç artmadı sıkma canını hatta yüksek sancılarım vardı 70-80-90 bir haftaya gelecek gözüyle baktı doktor da ebe de ama bak 39+2 oldum hatta şu an sancılarım komple kayboldu 🤦🏼♀️
Dryy Eminos123 kontrol günlerini iple çekiyorum hadi yatırıyoruz diyecekler diye 😂 güzel haberler alırsın inşallah 🙏🏻
Daniay Dryy Kesinlikle öyle her yer tertemiz olsun istiyoruz gelince rahat etsin minikler yerimmm onları 🥰😂
Minnakkkk Dryy oyle oluyor bende yorulup yorulup aksam oldu mu, agrı cekiyorum ama sancı yok rabbim yardım etsin hepimize
Esmabozkurt Dryy insallah benim ağustos sonu gelir çünkü kizim salı günü ameliyat olucak doğurmak istemiyorum suan
Eminos123 Dryy yatiriyoruz demesinler diyorum bende hersey dogal surecinde ilerlesin istiyorum oglum suni sanciyla dogdu bu normal kendi dogal agrisiyla olsun istiyorum insallah