Mavi34 Cok tesekkur ederim canım 🙏 Ben normal doğum yaptığım icin kendi odamda yaptım baska kimse yoktu.Sezeryanda 2 kişilik odalarda kalınıyor.Kapı süslemeye ise izin verilmiyor. Refakatçi olarak sadece bir kisi yanınızda kalıyor onun dışında ziyaretçi kabul edilmiyor, eşin görmek isterse eger 10 dk kadar görebiliyor
Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesinde normal doğum 😍
Svmmhv Refakatçi olarak eş alıyorlarmı
Sareliidunyam Refakatçi olarak sadece bayan kabul ediyorlar eşlere sadece 10 dk bebegi görmeye izin veriyorlar.Süre dolduğunda görevli gelip çıkartıyor.
Erkek asistanlar varmıydı pekiii😬
Svmmhv Allah analı babalı büyütsün canim hayırlı olsun
Acilde ilgilenme şekilleri asistanların ebelerin genel tavrı nasıldı acaba birde doğumunu ebe mi karolin hanım mi yaptı 😊
Bir de ne kadar süre kaldınız hastanede 😊
Sjskskdjjd Evet dogumda erkek doktorlarda vardı
yeniannna34 Amin canım çok teşekkür ederim 🙂🙏 Acildeki ve dogumdaki doktorların bazıları gercekten çok ilgili guleryuzluydu, bikac doktor vardı hep tersleyerek sesini yükselterek konuşuyordu inşallah size iyi doktorlar denk gelir o tamamen şans yani.
yeniannna34 Odama çıktığımda benimle ilk karolin hanım ilgilendi dogum anında ise bayanli erkekli 5 6 tane doktor daha vardı. Normal olduğu için hastanede 1 gece kaldım
Svmmhv ya çok sevindim inşallah iyi insanlar denk gelir
Odada tek sizin olmanız iyi denk gelmiş çünkü ben 2 ser hasta kaldığını duymuştum
yeniannna34 Sezeryan doğumlarda 2 kisi kalıyorlar canım
Svmmhv ay inşallah öyledir malum hele pandemi de hic 2 kişi aynı yerde olmaz