ipekyakup Ghy ewet😁yoksa bu gidisle oglum daha cok kilo alacak ve sezeryan olacam gönlumdn normal dogum geciyo tabi rabbim en iyisini bilir
Ghy ipekyakup ahududu çayıydı sanırım Instagram da ebe Rabia paylaşmıştı araştırın isterseniz. Hurma yiyin tabi eiekete dikkat ederek 😅🙈
Bebek3444 Yasminyenice bende yarın 37+0 oluyorum çok az kaldı kavuşmamıza sancılar gelsede doğursam diye bekliyorum 😇
babymom16 36+4 Ten selamlar kızlar ☺️ Yaz hamileliği gerçekten zormuş sıcaklar insanı aşırı bunaltıyor artık taşımakta çok zorlanıyorum doktorum henüz Çatı muayenesi de yapmadı tam 36+0 da gittiğimizde 2800 dü kilosu doktor yemene dikkat et çok kilolu bi bebek olmasın dedi prenses doğum düşünüyorum çünkü , 3500 kg dan fazla olursa bebeği riske atamam sezeryan olursun dedi bi sonraki muayeneye 38 haftada çağırdı tam çok tuhaf duygular içindeyim herşey hazır sayılır ev temizliği kaldı bi onda da ince detayları yaptık sadece cam perde koltuk kapı vs kaldı onlar içinde kadın çağıracağım önümüzdeki hafta sizde durumlar nasıl yürüyüş yap dedi doktorum ama yürümekte bile zorlanıyorum çatı kısmında ağrı var hafif hele yatakta dönerken tam bi eziyet çekiyorum 57 ile hamile kaldım şuan 73 kg yum 😞
Ghy Ya herşeymiyi hoş özellikle bebeğin hareketleri çok hoş da şu idrar torbasına yapılan tekmeler yumruklar nedir ya hu 🤣🙈 tam çığlık atmalık, bayıltmalık oluyor. Sizde de öyle mi?
Canfat 1BabyAndMom bizim de öğlene kadar alınıcak ama kaçta alınır bilmiyorum inşallah sabahın ilk saatlerinde olur biter diyorum ☺️
1BabyAndMom sedamrt123 bizde 37+3 üz 18 Ağustos sezeryan doğum hayırlısıyla 🙏🏻 Hareket bizim değişken bazen az hissediyorum bazen arka arkaya çok hareketleniyor ama bir günü bir gününü tutmuyor
Pey Ghy bizimde 23 ağustos tarihimiz, tüm duyguları ayni anda yaşıyorum bendee 😫😫 bu korku ve heyecan ile nasıl sezeryana gireceğim hiç bilmiyorum 🙈
Umbilik 36+3 olduk bugün, doktor 38′de çatı muayenesi yaparız demişti. Şimdilik normal görünüyor, bekliyorum. Eskiden haftalar gün gibi geçiyordu, şimdi günler hafta uzunluğunda geliyor.