Soysalasli Yasminyenice cuma 38 oluyoruz cumartesi günü kontrol var bakalım minik paşa ne durumda ♥️ normal doğum gözüküyordu bir terslik yoksa eğer 🤗
Nurtrky Yasminyenice 37+5 im haftaya çarşamba sezaryen günü aldık bakalm geliyordu gelmekte olan💕 hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza
ipekyakup Yasminyenice bana çatı muayenesi yapıldı doktrum çok güzel dedi dogurabilirsin dedi ama bebek kilo almaya devam ederse malesf sezeryan
Minnakkkk Yasminyenice yok erkekler beklermiş. Kızımı 39+1 de dogurmustum bunda 40+4 teyim tık yok hani
Meryeeem10 Yasminyenice 39+0 bizde sezeryana karar verdik bugün Cumartesi nasipse kavuşuyoruz bizdee 🤰🏻❤
doga21 ipekyakup maşallah maşallah , çok merak ediyorum 30 34 haftalarda falan bebeğin kilosu ne kadardı☺️
ipekyakup doga21 enson 36 da gittim 3.461 dedi ondan once sanrm 35 yada 34 de gtmistm 3.110 demisti doktrum.
Asd89 39+3 benim de oğlum olacak bir an önce gelsin istiyorum artııık normal doğum için bekliyorum ama yoruldum sağa sola dönemiyorum
sedamrt123 37+3 benimde 18Ağustos sezeryan kısmetse. Fakat bebeğim bş kaç gündür pek hareketli değil normal mi acaba korkmalımıyım
1BabyAndMom sedamrt123 bizde 37+3 üz 18 Ağustos sezeryan doğum hayırlısıyla 🙏🏻 Hareket bizim değişken bazen az hissediyorum bazen arka arkaya çok hareketleniyor ama bir günü bir gününü tutmuyor
Ghy Kızlar ya tee hamileliğimin başından beri içime doğan doğum tarihi 21 Ağustos ve az önce bi baktım ki haftaya ctesi 🥺😱🥴😅🤣🙈🤦 bi garip oldum. Heyecan hüzün,korku,sevinç, mutluluk hepsi karışık şuanda😅
Pey Ghy bizimde 23 ağustos tarihimiz, tüm duyguları ayni anda yaşıyorum bendee 😫😫 bu korku ve heyecan ile nasıl sezeryana gireceğim hiç bilmiyorum 🙈