Aysegulayy bende 10 haftalığım aynı duyguları yaşıyorum sizinle neden bulanmıyor acaba hamile miyim diye soruyorum kendime ama kötüyü çağırmamak lazım 😀 kaşınıyoruz valla
11 12 13 14 hafta olanlar yoruma gelsin😍💕🥰
Zeynepty kesinlikle Rabbim bozmasın, 🤗🤗🥰💕
sulemete Allah korusun canm ama bu zamana kdr olmayan bulantı lar bundan snrada olqcagini düşünmüyorum olmaz yani 🤗🥰
asyaebrar geçmiş olsun rabbim hepimizi bir sesle kurtarsın insalllah
Aysegulayy amiin inşallah 🥰
Aysegulayy 11+1im 12+2de kontrolümüz var inşallah gösterir kendisini 🐣 Hamileliğim hayalimdeki gibi gidiyor bulantı kusma hiç olmadı doktorumuz daha 7.haftadaki kontrolümüzde söylemişti bundan sonra olmaz şanslı ailelerdensiniz diye , güzel bir süreç geçiriyorum ocean mummy omega,vitamine başladım 🐣
asyaebrar bizde 11+1iz sizinle aynı gidiyoruz ne mutlu 🥰 benimde hamilelik uyku oluyor sadece, bulantı kusma hiç yaşamadım 7.hafta ki kontrolümüzden sonra da doktorumuz artık kusma bulantı olmaz şanslı ailelerdensiniz demisti , simdi ocean mummy omega vitamin kullanmaya başladım 😊
Zeynepty 11+1iz benimde çok rahat geçiyor hiç bulantı kusma olmadı doktorumuzda 7.haftada ki kontrolmzde bundan sonra olmaz demisti sansliailelerdensiniz demisti çok şükür iyi gidiyoruz bizde 🥰
sulemete 4haftalikken ogrendigimde uyku ile anlamıştım kaldığımı sonrasında 6+4 ’te ilk randevumuzu aldık kalbini duyduk o güne kadar hiç bulantı kusma olmadı 7+4ikinci kontrolmzde de hiç olmadı doktor artık olmayacağını söyledi şuan 11+1 iz 🐣🐣
Bende 13+2 adet tarihime göre, doktora göre bir hafta önde 14 haftalığız 12 haftamdan beri sadece cinsiyet tahmini yaptı bi göremedik cinsiyeti bu arada bende de hiç bir belirti yok hiç kusmadım sadece bu hafta tansiyon düşüklüğü halsizlik başladı aşırı derecede ilk gebeliğim cinsiyet için sabırsızlanıyoruz bi sonraki kontrolum bir ay sonra inşallah görürüz hayırlısıyla 🙏😇
11+5 :) bulantılar aynı şekil devam ediyor ama kusma olayı yok çok şükür 🤲🏻 Tam 13 hafta olunca muayeneye gitmek istiyorum cinsiyet öğrenebilirim diye 😅 ayrıca göbeği çıkan var mı 😂
@Aslihn07 14+2 yiz göbeğim çıktı🙊
Aslihn07 11+1 iz göbeğim çok az vardı bebeğimi öğrendiğim 4.haftadan beri göbeğim var gorenler hamile oldugymu anliyor gobek cikinca 11 haftalktan daha fazla duruyor 4 5aylik gibi, yuvarlagız suan gobisimin altindan hafif sivrilme var bakalim 12+2de gosterir mi kendini🐣🥰
Gizemin-minnakI benimde 4 haftalıktan sonra normal kendi gobegim sivrildi şuan yuvarlak baya 11 haftalık gibi değil adeta 4 5 aylık gibi 🥰
Nisayaz geçmis olsun insallah en kisa surede toparlar saglikli günlerinize dönersiniz hayirlisiyla🙏
Yaaa bende de akşam çıkmış hissediyorum çok sert oluyor :) sabaha gidiyor sanki anlamadım 🤷♀️ Kilo aldınız mı ? 1.68 ve 55 kilo aynı devam ben de
@Aysegulayy merhaba 🥰 14+2 yiz inşallah . Çok şükür rahat bi hamilelik sürecim var . Şlk haftalarımda kasık ağrısı çok olmuştu ama geçti . Midem bulanmadı . Ama et tavuktan tiksindim. Koku hassasiyetim var . Yumurtayı falan malesef çok zoraki yiyorum😊 12+3 de ikili taramada doktorumuz cinsiyeti gördü 😊
Aysegulayy ben 13 +1 haftalık hamileyim ve çok bulantim var doktor kiz olabilir dedi ama kesin konuşmadı
@Nisayaz çok geçmiş olsun . Ayaklarınızı yukarı kaldırıp uzatarak sürekli dinlenin .
@ftmnr_drgt gösterir canım inşallah . Benim 12. Haftada cinsiyetini gördü doktor