Koronamın 5. Günü öksürükten duramıyorum ciğerlerim ağrıyor artık böyle geçiren var mı hastalığı ne yaptınız da geçti korona
Öksürük
annelinkoo1 Tatilden döneli 4 gün oldu. Pazar günü şiddetli bi göğüs ağrısı öksürük oldu hastaneye gittim gebee olduğum için parol verdi. Onu kullanıyorum. Test verdim negatif. Burun akıntısı öksürükle devam ediyorum. Ballı süt içiyorum bol bol meyve tüketiyorum. Tat koku yoktu daha bugün geldi. Ama bu öksürük beni mahfetti.
Meryemce92 Bende de tat koku yok ve öksürük beni çok yoruyor artık sizin geçti mi öksürük devam ediyor mu
annelinkoo1 Devam ediyor balgamda var
Meryemce92 benimde öyle ve ben balgam atamıyorum
annelinkoo1 bal ve karabiber yapıyorum birde bol tuzlu suyla gargara yapıyorum 2 gün göğüs ağrısı yaşadım 3. Gün daha iyi oldum ama balgam azda olsa atman lazım rahatlatır çünkü benimde bugün 4. Günüm geniz akıntın varsa gece uyurken ciğerlerine akıyor galiba oda ciğerleri dolduruyor yapabilirsen tuzlu suyu burnunada Çek iltihabı akıtman lazım çok geçmiş olsun
annelinkoo1 Bende atamıyorum canım ne yazıkki.
Snyrs boğazıma kadar geliyor balgam ama dışarı atamıyorum onu nasıl yapabilirim deniycem dediklerini canım
annelinkoo1 benimde başlarda öyleydi yumuşattı yaptıklarım birde öksürürken öne doğru eğilip öksürüyorum ne kadar çıkarsa kar kardır diye ama bu seferde bende kuru öksürük başladı onun çaresi ne olur bilemiyorum
Snyrs bol su için