Hazella Kizlar merhaba doktorumun verdigi hapi hicbi eczanede bulamadim bidahaki kontrolumde muadil isticem ama sizin onerebiliceginiz bi marka varmi yani balik hapi bu neticede herkes kullanabiliyo illa doktorun dedigi ilac olmak zorunda mi? Bide hic kullanmayaniniz varmi?
pnrysfdnz İlk gebeligimde mollers kapsul vermisti onu kullanmıştım. Bunda doktorum vermedi önermiyorum dedi cig kuruyemişlerden alabilirsin dedi
cahillesohbetikestim Hazella ben 12. Haftaya kadar elenetal 1 folik asit kullandım şimdi de elenetal 2 verdi doktorum multivitamin balık hapı d vitamini diğer vitamin ve mineraller var içinde 😊
3506 Hazella Mide bulantılarımı artırdığı için kullanmadım, bir iki tane içmiştim. Sadece folik asit ve Demir hapı kullandım, kalsiyum da içemedim, bol yoğurt , peynir yedim, süt içtim.
Ruyaruya12_ Ben hiç kullanmadım, bebeklere fazla kilo yapıyormuş doktorum çok önermemişti decavit, maltofer ve magnezyum kullandım . Diğerlerini beslenme yoluyla takviye :)
bzly Hazella ben bir kutu kullandım bir daha kullanmadım. Haftada bir gün balık yiyorum. Başka 2 doktora da danıştım balık yiyorsan kullanmasan da olur dediler
Zelsonr xayssx Bilmem bana balık yağı olarak verdi canım. Demir hapı vegeferon kullanıyordum bıraktım