Bsrakya BusraUras çok teşekkür ederim güzel anlatım olmuş bende muzdaribim bu konudan çok düşünüyordum doğumda napacagim diye lavman isteyebilirim.
BusraUras Bsrakya onlar yapıyor zaten hemen hiç sormuyorlar bunu 😅 sen ne yapıyorsunuz demeye kalmadan 🤣
Bsrakya BusraUras ha yapıyorlar mı oo iyii o zaman rahat geçer inşallah doğum ıkınmam. Cünkü kız ikinilcak gibi değil ne ağrısı durutuyor ne de doğum yaptıracak sekilde
BusraUras Bsrakya aynen öyle. Rabbim bir avazd kurtulmayı nasip etsin inşallah. Sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi 🌹
QOH Ayca0909 memeyi patlamadan tek yok eden yağ acı elma yağı,aktarlarda var.Yatmadan önce bir pamuğa sürün memenin üzerine koyup sabitleyin uyuyun böyle her gece meme geçene kadar yapın genelde 1 haftada yok oluyor.Benim daha geri çıkmadı
Sunay10 Ayca0909 sarı kantaron yağı olur kremi olur kullan çok iyi geliyor normal doğum sonrası hatta orama sürdüm yağı ben dikişin varsa hemen iyileşti ağrılarım azaldı
Sunay10 Bol su ve kayısı kompostosu yap canım içersin kabız olma doğum sonrası ben oldum ah ah ağladım gelmesin yapmayım diye çok kanadı
Ayca0909 Sunay10 hamilelikte kullanilamaz yaziyor o yuzden tereddut ettim dogum olsunda bi dogumdan sonra caresine bakarim