Ayca0909 Kizlar merhaba 34+3 gebeyim hemoroit oldum son dakika gecmiyordu. Kesin çözümünü bulan var mı? Derecesine gore normal dogum yapilabilirmiş
BusraUras Ayca0909 normal doğumun basurla hiçbir alakası yok. Benim 4tane birden vardı çatır çatır doğurdum. Tabi doğumdan sonra anamı ağlattı ama çok rahat bir doğum geçirdim. Sonuçta bebeği anustan çıkarmıyoruz 😅🤣
Milenka Ayca0909 doğum olana kadar geçmiyor canım. Açıyorsa doktoruna şöyle bir krem yazıyor.O iyi geliyor.Birde zeytinyağı sürebilirsin.Bunlar acısını alıyor.Ama o meme gibi olan şeyler içeri girmiyor
eylusko Ayca0909 bende 34+3 um. bende de cıktı çok fazla . büyük tuvaletimi yaptıkça daha da çoğalıyor içeri itiyorum . başka yapacak bisey yok 🙄
Sunay10 Ayca0909 sarı kantaron yağı olur kremi olur kullan çok iyi geliyor normal doğum sonrası hatta orama sürdüm yağı ben dikişin varsa hemen iyileşti ağrılarım azaldı
Bsrakya BusraUras iyi de kız o öyle bir ağrıyor ki onun ağrısıyla ben bazen doguramicam falan zannediyorum. Sizin doğum esnasında iyi ki o basur ağrısı tutmamış Haa benim sürekli ağrıyor
BusraUras Ayca0909 @Zeynepden Bsrakya doğumdan sonra ıkınmaktan şiştiler kıçımın üstüne oturmakta bayağı zorlum ve acı çektim. Ama doğumdan önce lavman yapmışlardı 1hafta beni götürdü o o lavman. Doktor hastaneden çıkarken tuvaletini yaparkem ıkınma demişti geçene kadar hiç ıkınmadım. Doktor merhem vermişti iyi geldi bende sarı kantaron yağı aldım o tamamen götürdü. Hamilelikte kantaron yağının bir zararı yoksa kullanın iyi geliyor.
BusraUras Ayca0909 inşallah geçer. Normal doğum yaparsanız ıkınmaktan tekrar çıkar ama ben doğum dikişi acısı değil basur acısı çektim 😔 sıcak suya da oturamadım dikişlerim kuru kalacak ıslanmayacak enfeksiyon kapmayayım diye. Siz oturabilirsiniz ama sıcak suya o da iyi gelir basura.
Milenka Ayca0909 hemen fayda etmiyor. Bende de fayda etmesi bir haftayı buldu. Gece yatmadan hakiki zeytinyağı ile masaj yapın onunda faydasını gördüm ben acısını aldi (Zeytinyagini doktorum önerdi)
QOH Ayca0909 memeyi patlamadan tek yok eden yağ acı elma yağı,aktarlarda var.Yatmadan önce bir pamuğa sürün memenin üzerine koyup sabitleyin uyuyun böyle her gece meme geçene kadar yapın genelde 1 haftada yok oluyor.Benim daha geri çıkmadı
BusraUras Bsrakya doğuma girmeden bayağı önce ebeler bağırsaklarına sıvı veriyorlar o da senin tuvalete çıkmanı(büyük abdest) bağırsaklarının boşalmasını sağlıyor. Doğumda rahat ıkınabil diye.
Bsrakya BusraUras çok teşekkür ederim güzel anlatım olmuş bende muzdaribim bu konudan çok düşünüyordum doğumda napacagim diye lavman isteyebilirim.