melekanesi Pelin-1 sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 2 gündür benimkiler de sakın. Korkutuyorlar bazen. Bazen o kadar hareketli oluyorlar ki uyuyamıyorum 😀
Edacevik melekanesi merhaba 25+4 ♥️ Kızım olacak nasipse ismini Ela koyucaz😍 hic durmuyor cok hareketli maşallah bu ara tekmeleri makatta hissediyorum umarım normaldir
melekanesi Edacevik sağlıkla gelsin inşallah 🥰. Arada benimde kasıkta ve vajinamda batma olarak hissediyorum. Doktorum ayaklarıdır demişti.
melekanesi Denizmila21 bende o kadar çok isim değiştirdim ki. Herkes birşey söylüyor. Artık kimseye söylemiyorum. Şeker testini doktorum yaptır dediği için yaptıracağım. Çevremde herkeste yaptırmış.
Denizmila21 melekanesi kesinlikle artık kimseye söylememek lazım . Doğunca direk adı bu oldu bitti ☺️
Ay_parcasi melekanesi merhaba 24+2 günlüguz cinsiyetimz değişmez ise paşamiz olacak 🤲şeker yüklemesi yaptirmadim açlık tokluk yaptırdım sadece.hareketleri elhamdülillah iyi bazen coşuyor bazen de uyuyor merak da bırakıyor annesini 🤭ismini Alihan düşünüyoruz 6 kg aldım bu arada 😅
melekanesi Ay_parcasi sağlıkla gelsin inşallah 🥰 Bazen benimkiler de çok sakin oluyor. Korkutuyorlar annelerini yaramazlar. Ah bende 8 kilo almışım 🤦🏻♀️
melekanesi Kbra_fth1 canim benimde öyle 2 gün önce aşırı hareketlilerdi. 2 gündür çok sakinler. Çikolata yiyip düz yada soluma yatıyorum kıpırdıyorlar. Şeker komasına girecekler. Olumsuz düşünme. Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz.
hulyAlper @melekanesi Merhabalar ☺️ Bizim de kızımız olacak ismini Esila düşünüyoruz 🥰 Şeker yüklemesini 3 Eylül de yaptıracağım inşallah 🙏 Hareketlerini de 2 haftadır falan hissediyorum 🙈😍
melekanesi citlenbigim2212 minel ismini bizde düşünmüştük. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰 Benimkilerde öyle bazen kıpır kıpır bazen çok sakin.
citlenbigim2212 melekanesi evlatlarımızın hepsi sağlıkla gelsin inşallah 😊 bu haftalarda bazen çok hareketli bazen çok sakin olmaları normalmiş 😊
citlenbigim2212 Bianneadayiii 24+5 teyim pazartesi kontrolde 700 gram aldığımı kızımında 682 gram olduğunu öğrendim 😊 ben almamışım yani kızım almış 😊
melekanesi busrabyrm97 sağlıkla gelsin inşallah 🥰. Kramplar bende de vardı. Çok şükür ilaç kullanmaya başladığım zaman beri yok. Günlük süt ve maden suyu için. Öyle okudum birkaç yerde faydalı oluyormuş.
Rabipek21 25+3 günden selam 👋🏻 oğlumun adına henüz karar verememiş olsakta sadece Uras diyoruz 😍 şeker yükleme testini henüz olmadım ama olmayı düşünüyorum ☺️ Hemen hemen her gün hareketlerini hissediyorum ve ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum 💙
Didemmmmm melekanesi aynen öyle oluyor galiba 😉 Rabbım hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏