Kucukfasulye91 Rumuzra kaç haftalık oldunuzz yaa koca aylar geçti şuan saatlee geçmiyor🤦🏻♀️😂 çalışırken zaman geçiyormuş anlamıyormuşum ya
Rumuzra Kucukfasulye91 38+3 üz. Gerçekten çalışmayınca zaman geçmiyor ve sıkılıyor insan. Kızım doğsunda ona bakayım bari diye sabırsıZlanıyorım 😄
ipekyakup Kucukfasulye91 amin amin allah razı olsun çok özledik kendisini😍8 yldan sonra oldu sabrszlıkla bekliyrz rabbim kucagmiza almayi nasip edr inslh
Kucukfasulye91 ipekyakup yaa ayrı bi sevindim şimdi 😍 amin inşallahh en güzel ömürler yavrularımızın olsun♥️
Kucukfasulye91 Rumuzra bu zamanlarımızı ararmıyoz acep 😁 ilk bebeğim olucak bide kısmetse o duyguları çok merak ediyorum🥰
1_minik Kucukfasulye91 benim de kasık ağrım var iyice hareketlerim yavaşladı…evin bulaşığını anca hallediyorum yoruluyorum uyuyorum biraz yürüyüş derken akşam oluyor…
Kucukfasulye91 Meliseymenuras benim de o haftada yanlış hatırlamıyorsam 2900 e yakındı zaten orada da net vermiyor anladığım kadarıyla +/- değer sıkalası oluyor sanırım ☺️
M_Lyl_33 Bende bir hafta önce 37+4 iken 3600 gramdı şimdide 38+4 günlüğüz pazartesi günü kontrolümüz var bakalım kaç kilo olacak küçük adamım😊. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼