AlyaEkmen_ Gebelik var gibi adetinize kaç gün var adetiniz geçince tekrar test yapın karantinanız bitince kan vermeye gidersiniz ❤️
designermom AlyaEkmen_ canım bende pcos var adetim düzensiz dusuk yaptım ondan sonra daha da beter oldu
Ghy designermom kuruma çizgisi gibi değil. Onlar genelde dağılır bu gayet muntazam çizgi 🙈hayırla inşallah gerçektir. Bekle istersen bi sefer daha damlar yani belki mantıksız gelebilir ama 🤣ben .yle yaptım o çizgi iyice koyulaştı
designermom Betfer senin testin temiz canım benim ikinci çizginin yanı hafif sarımsı tam çizgi degil ama kenarları sari
GulcanDongel designermom bence var hamilelik, üç saat bile beklesem böyle çıkmıyordu, bence yeni olduğu için çıkmamış olabilir bekleyin bi kaç gün. İnşallah vardır Rabbim gönlünüze göre versin ❤️
Aysegul354 designermom umitlendirmek istemem ama ben test yapip yok die üzülüp kenari bıraktığım testi sabah gördüğümde ayni bu şekildeydi :) 20. Haftadayiz suan mucizimle :))
btlayz designermom gebelik var kuruma çizgisi bu renkte olmuyor 😘🙏🏻 Hayırlısı olur inşllah gidip bi kan verin yada bi gebelik testi daha 🙏🏻
AlyaEkmen_ designermom erken gebelik testi deneyin bence siz gidemezseniz bile getirden falan sipariş verin 🙊
Aysegul354 designermom ertesi sabah gördüm 12 saat gecmisti üstünden yapmadim baska test direk kan verdim
btlayz designermom kan verseniz çok iyi olur aslında ilaçta kullanıyormuşsunuz bence bi kan vermeden kullanmayın derim 🙏🏻🙏🏻
Boncuk123 designermom kuruma çizgisi bu kadar pembe olmuyor ama yinede hemen ümitlenme kuzum. Bi doktoruna danış. Hatta imkanın varsa testi doktora at o baksın