designermom Kızlar testi 3 te yaptım ama atmamıştım sonradan bakınca gördüm elim ayağım titriyor suann ben kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.Corona da oldum ilac kullanıyorum kan testi yaptıramıyorum 😫nolur nolur biseyler söyleyin https://imgyukle.com/i/ijPNH https://imgyukle.com/i/iOdEU
ilkgozagrimhavinim designermom valla ben pek ümitlendirmek istemem ama kuruma çizgisi gibi durmuyor pek😊 ne kadar sonra çıktı?
Betfer designermom benimde aynısı oldu 5 dk içinde çok hafifti kaldıkça bi baktım ki rengi aynen bundan daha açık olmuştu
Mmoommlife designermom ay sızı hatırlıyorım konusmustık postunuzda İnşaAllah vardır🤲🏻Çok sevınırımmm bılen arkadaslar yazarlar sımdı bende emın olamadım hadı İnşaAllah ya🥰🥰
designermom Betfer ama çok sonradan çıktı Bu çizgisi saatler sonra ama kuruma çizgisi bu kadar net olur mi
zayn designermom kuruma çizgisi. Geçenlerde bende de oldu hamilesin demişlerdi maalesef değildim . Kan tahlili verin kesin sonuç. Rabb’im kalbinize göre versin inşaAllah
Kusciviltisi designermom kuruma çizgisidir canım benim bildiğim 15 dakika içinde çift çizgi çıkıyorsa gebelik var sonrası geçersiz oluyor
ilkgozagrimhavinim designermom ağır covid ilaçları kullanıyosan hemen bırak ve bi doktora danış. Testi tekrarla kan veremiyosan tekrar idrar yap🙏🏻
ilkgozagrimhavinim designermom yani bende gebe kalana kadar 10 defa test yapmışımdır. Hiç böyle kuruma çizgisi görmedim🙄 rabbim gönlüne göre versin🙏🏻
elfmoom designermom kuzum kuruma çizgisi olabilir böyle net oluyor deneyimliyim inanabilirsin😂 bi test daha yapsana hemen?
Minikcivcivv designermom pek kuruma çizgisine benzemiyor canım ama elinde test varsa iki gün sonra tekrarla inşallah bebisin seninledir 😍🤲🏻
elfmoom designermom ben de ilk pozitif çıktı ertesi gün bidaha yaptım negatifti sonra kan verdim pozitif çıktı😂 testlere inanma testsiz de kalma 😬😬😬
fatmacos designermom kuruma çizgisi bu kadar belli olmuyo ama yine de en garantisi kan yada tekrar test yap
teletabi elfmoom aşkım senin bebe senle saklambaç oynuyo 😂 çok eğlenceli bende hep yapıyom pozitif çıkıyo 😂😂😂🙈
busrakaripek designermom bence yarın sabah ilk idrarınızla yapın. Gün içinde çok su tükettiyseniz idrarda seyrelme olmuştur. Yarın sabah daha net sonuç alırsınız. 😊