Kumsal3443 GoncaClk bu yüzük testini ben mi beceremedim Sanki ip burulmus gbi kendi kendine dönüyo Daire yada sağ sol yapmıyo İp burılmus gbi kendi etrafında dönüyo 🤷♀️
Dmndmn GoncaClk Hızlıresim yazarsanız taracıya ordan fotoğrafı dönüştürüp buraya yapıştırabilirsiniz ☺️
Glcn22 GoncaClk yüzük denedim kız çıktı mor lahana idrar denedim kız çıktı tuz denedik kız çıktı çin takvimine baktım erkek çıktı veee oğluşum olucak 😂 çin takvimi bildi 😂
Yenibirannee GoncaClk benim gebeligimin basinda doktorum erkege benzetti. Yuzuk testi inatla kiz gosteriodu sonra ogrendik ki kızımız olcak 🤣🤣🤣
bebegimizibekliyoruz1 GoncaClk ne yüzük ne çin takvimi ne rus takvimi hiç biri tutmadı 😂 kız diyirdu hepsi oğluşum olucak
GoncaClk bebegimizibekliyoruz1 Ay eğlence amaçlı yapıyoruz işte yoksa hepsi saçma 😄 ama tutan da oluyor
bebegimizibekliyoruz1 GoncaClk o kadar dedim hepsi kız çıktı kızım olucak oğlum oluyor iyi ki ona göre bişey almamışım 😂😂😂
Fatmailhan1 Asdfjsjdkks benimde hep hayalim öyle şuan iki kızım var 3.ye hamileyim erkek değişmezse😍😂
Monarosaa GoncaClk ben bekarken yapmıştım her seferinde 1.erkek 2.kız çıkıyordu. İlki tuttu bakalım 🤭😂