Bskaymazz1 GoncaClk Benim yüzük testinde doğru çıktı 😂 Çin takvimi, maya takvimi, rus takvimin de de tuttu 😂 Bence tamamen tesadüf hahahahaha😂
Dmndmn GoncaClk Yüzük testi yaptım doğru çıktı haha bi de ramzi teorisi ve çin takvimine göre de doğru çıktı 😂
GoncaClk Asdfjsjdkks Yaa ne güzel bende hep kızım olsun istiyorum ama hayırlısı tabi önce sağlıklı olsunlar da Allah ne verirse artık 😄☺️
Fatmailhan1 Asdfjsjdkks benimde hep hayalim öyle şuan iki kızım var 3.ye hamileyim erkek değişmezse😍😂
GoncaClk Bskaymazz1 Ben çin takvimini tam anlayamadım ya tam nasıl baktınız diğerlerinide ilk defa duydum🙄😄🤭
Dmndmn GoncaClk Daha ilk haftalarda ultrason fotoğrafından bebek ve kese görünümüyle oluyor ben anlamıyordum da burada anlayanlara sormuştum 😂😂
desem GoncaClk benimde erkek cikmisti israrla bende erkek diye sartladim kendimi doktor erkek diyince hic sasirmadim zaten bekliyordum dedm😂😂
GoncaClk desem Bana da herkes erkek diyor ama kız hisseden de var bende çevremden etkilenip erkek hissediyorum ama testler kız çıkıyor gibi 😄
Elsu26 GoncaClk yüzük testin de kız çin takvimin de erkek maya takviminde kız ve Rus takvimin de erkek çıktı 😂😂😂 hangisine inanayım şimdi yine %50-%50 oldu 😂 yarın 19 haftalık olucaz hala bilmiyorum 😂😂
GoncaClk Elsu26 Sürpriz artık hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde Rabbim hangisini verirse artık 🤲🌸😄
Dmndmn GoncaClk Hızlıresim yazarsanız taracıya ordan fotoğrafı dönüştürüp buraya yapıştırabilirsiniz ☺️