alparslanannesii1661 Minikcivcivv baya arastirdim ben oyle montlar değilde ici yünlü pelus tulumlar cok kullanisli oluyormus ki kalin battaniyeye sarilip goturuluyormus her yere
Minikcivcivv alparslanannesii1661 teşekkür ederim aklımda olsun eğer içime sinmezse bende bu tarz birşey alayım zaten kışın hastane dışında çıkacağımız bi yer yok :)
Deletedmom_33 alparslanannesii1661 Valla 5 büyük poşet getirdik. Daha 3 poşet kıyafet var. Hiç giyilmemis dolu zamanında sanırım 10-15. Bin harcanmıştır ona oğlu şimdi 15-16 yaşında 😅
alparslanannesii1661 Deletedmom_33 bu konuda sizi şanslı gördüm açıkçası 😊 2 kere yıkayıp en yuksek derecede ütülenirse hic bisey kalmaz Allahim güle güle giydirmeyi nasip etsin♥️
Melegimolsun alparslanannesii1661 merhaba bebeğinizin cinsiyeti nedir elimde etiketli sıfır ürün 10′lu haftane çıkışı var kız bebek için uygun fiyatta verebilirim
alparslanannesii1661 Melegimolsun merhaba 😊 almayi isterdim ancak bebegimin cinsiyeti erkek teşekkür ederim 💕
[silindi] alparslanannesii1661 dolap uygulamasından alıyorum. İkimci el oyuncak ve kıyafet çok da memnun kaldım şimdiye kadar
Bebekbebek1 Dünden beri dolaptan çıkmadım desem yeridir 😄 ama çok güzel temiz şeyler buldum ve aldım, gerçekten o kadar uygun geldi ki ve hepsi kaliteli markalardan
alparslanannesii1661 Bebekbebek1 bende bu aralar dolap bağımlısı oldum inanilmaz şeyler var baktikca bakaskm geliyor😂
Bebekbebek1 alparslanannesii1661 aynen bir de baktığında daha iyisini falan bulursan ooo çıkamıyorsun 😄😄
alparslanannesii1661 Bebekbebek1 bakıyorum mesela o an cok beğendiğim bir sey oluyor ama alamıyorum o an kartta para vs olmuyor Allahimmm ben bi üzül üzül görsen halimi 😂 ondan dolayı param olunca bakıyorum 😂😂
Zzeynep1 alparslanannesii1661 valla ister letgo ister tanıdık versin 60 derece yıka tertemiz ütüle kullan inan hemen küçülüyor paraya yazık benim arkadas verrdi yıkadım ütüledim tertemiz oldu kaç kere giycek sanki
Bebekbebek1 alparslanannesii1661 eveet içim gidiyor benimde alamazsam o yüzden param varken bakıyorum bende 😄
MineLule alparslanannesii1661 Abiye tarzında az giyilmiş kıyafet almayı düşünüyorum ama doğumdan sonra 😄
MineLule alparslanannesii1661 Fiyat olarak karlı olur ama bedeni nasıl ayarlarım bilmiyorum doğumdan sonra ödem şişlik falan filan