Dr. Ayşe solaroğlu’na randevu aldım. Çok sıra oluyor mu muayene ne kadar sürüyor. Hastane nasıl yardımcı olabilecek biri var mı acaba normalde özel polikliniğe gidiyordum hastaneden bi an tedirgin oldum 😞
Türkiye hastanesine giden anneler yardımcı olabilir mi 🥰
- Düzenlendi
Kusciviltisi Bende Ayşe solaroğluna gidiyorum. Çok memnun kalacaksın çok ilgili bi doktor aklındaki herşeyi sor tek tek anlatıyor.
Çok sıra olmuyor çünkü herkes randevu saatimde gittiği in belki en fazla 5-10 dk beklersin onun dışında güzel zaten randevu bulmak çok zor oluyor Ayşe hanıma .
ben sırf Ayşe hanım diye o hastaneye gidiyorum o derece yani
Dry34 ya ben normalde özel polikliniğe gidiyordum devamlı adam bekletiyor bizi asla saatinde gelmiyor bugun 11.30 da ki randevuya 12 yi geçiyordu geldi eşim delirdi adam poliklinikte bile yok özel ilgi icin geliyoruz özel ilgi yok diye mecbur değişiklikik yapacağız pandemi dolayısı ile kalabalık olmasından endişe ettim, muayene ücreti verdikten sonra kontrol icin gün veriyor mu kontrol günü ne kadar sonra
Kusciviltisi beeen🥰🥰 kendisini çoook severim. Çok ilgili bir doktor ve gerçekten insanı rahatlatıyor. Diğer özeller gibi sezaryene zorlamıyor ilk tercihi normal doğum. Evet çok fazla hastası var acil doğumu olmadığı sürece en fazla kapısında 5-10 dk beklersiniz. Çok güleryüzlü ne sorsanız cevaplar. O yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum
Duygushn1 ayy içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim 🥰 muayenesi ne kadar sürüyor peki renkli ultrasonu var mı
Kusciviltisi renkli ultrasona ben hiç girmedim detaylı haricinde. Belki vardır bundan sonrası için yapar onu tam bilmiyorum hiç aklıma gelmedi. Muayenesi çok uzun sürmüyor bir sıkıntı yoksa rutin kontrolleri yapıyor kilonu takip ediyor içmen gereken vitaminlerin varsa onları soruyor hatırlatıyor o kadar. İlk 3 ay daha uzun süre kalıyorsunuz odada ama sonrasında ayda bir rutine bağlıyor 😃
Duygushn1 benim şuanki doktorumda renkli ultrason var her seferinde alıştım bebişimin yüzünü görmeye özlerim kesin 😞 bi deneyeyim bakalım artık gideyim
Kusciviltisi şimdi şöyle diyim sana herhangibi bi sıkıntın yoksa ayda 1 çağırıyor ama tabi bu süreçte 7/24 hertürlü sorun sıkıtnın olursa mesaj atıp ulaşabiiilirsin birde kayıt yaptırdığınız yerde yzıyordu işte 10 gün içinde ücretsiz muayane var diye ama ben hiç o ücretsiz olana gitmedim.
dediiğim gibi en fazla 5-10 dk bekleriz
ama arkadaşın dediği gibi acil ameliyat vs çıkaraa durumu bilemeyiz ama o durumdada anlayışlı olmak lazım artık :)
içinde hiç tereddüt kalmasjn.
çok memnunum ben kendisinden..
Dry34 peki renkli ultrason var mı denk geldiniz mi birde muayene kaç dk sürüyor acaba 🥰