Ezgice0 papatyaanneee Ben lazere giderken kullanıyordum ama sonuçta bitkisel bir krem değil zararı olabilir doktorunuza danışın en iyisi.
Goknil papatyaanneee prospektüsünü okuyun. Hamileler kullanamaz diye bir ibare yok. “EMLA® Krem anne sütüne çok düşük miktarda geçebilir, ancak bebek için bir risk oluşturmaz.” yazıyor, bilginiz olsun. Doktorunuza da danışabilirsiniz.
Tubis2021 papatyaanneee ya aslında doktorum bana kullanabilirsin demişti ama şu an emin olamadım ama gitmeden kontrolüm var bi defa daha soracağım
sedacelikss Ben yıllardır kullanırdım dokturuma sordum gebelikte kesinlikle yasak dedi kullanmıyorum,kullanmayın derim
Zeyyyn Tubis2021 heryerde yok ben trendyoldan aldım o şekilde yaptırcam tranquıl wax hamile ağdası diye geçiyor
nur97 papatyaanneee ben cok zorlandigim icin kullanıyorum doktoruma sormadim ama hic bir sey hissetmiyorum desem yeridir o anda cok kolaylastırıyor isi🤔
papatyaanneee nur97 Süpermiş herkese göre değişiyor galiba kimisi çok bir şey farketmediğini söylüyor ben yarın doktoruma sorucam kontrolüm var bakalım ne diycek
papatyaanneee tcasl Herkesin durumu farklı galiba kimisi hiç hissetmiyorum diyor kimisi hiçbir şey farketmiyor diyor