MercimekveAnnesi16 papatyaanneee ağda için mi uyuştursun diyeydi sanırım yasak diye biliyorum ama bi doktorunuza danışın isterseniz o ne düşünür ne der bilemeyiz ona göre hareket edersiniz
Pcoslubiranne papatyaanneee aşi eşiginiz nasil bilmiyorum ama ben de cok korkuyordum ama gerek yokmus.Eger agda yaptiracaksaniz kagitlari kucuk kucuk kesmesini soyleyin saniyelik aci oluyor ama geciyor.Gebelikte kullanimini bilmiyorum.
papatyaanneee Pcoslubiranne ben normalde hep ağdaya gidiyorum hiç kullanmadım ama haftalar geçtikçe daha hassas olmaya başladım o yüzden ağda öncesi için düşünmüştüm zaten kuaförüm minik minik alıyor
Zeyyyn Tubis2021 uzun zamandır acıdığı için valla erteledim bende ama dayanılmıcak gibi değil canım ben şimdi bu sefer hamile ağdası var onunla aldırcam az acıtıyor
Tubis2021 Zeyyyn lazere gidiyordum ilk defa ağda yaptıracağım biraz da ondan korkuyorum açıkçası 😬 onu bilmiyordum gittiğimde söyleyeyim onu ben
Zeyyyn Tubis2021 heryerde yok ben trendyoldan aldım o şekilde yaptırcam tranquıl wax hamile ağdası diye geçiyor
ogrencianne35 papatyaanneee ben uzm estetisyenim. lazer öncesi de kullanıyordu hastalar ama kıl kökleriniz uyuşmaz deri uyuşuyor
Tubis2021 papatyaanneee ya aslında doktorum bana kullanabilirsin demişti ama şu an emin olamadım ama gitmeden kontrolüm var bi defa daha soracağım
papatyaanneee Glcn22 Ben hiç kullanmadım ama zaman geçtikçe şu an 34. Haftamdayım daha çok hassaslaştım canım çok acıyor son ağdaya 38 gibi giderim ona gitmeden kullanmayı düşünmüştüm
Glcn22 papatyaanneee valla gebelık sürecinde kullanılıyormu sorun mutlaka ben hamile kalmadan önce kullanıyordum hamile kaldıktan sonra kullanmadım hiç ne olur ne olmaz dıye