esrbyrk EsrakeNan hamile olduğumu bilmiyordum normalde çok sevmediğim halde acayip sucuk canım istemişti. Ozaman yasaklar vardı dışardan hazır söylemiştim yemiştim ertesi gün öğrenmiştim bebişimi 😍
26z25a04f EsrakeNan ayva allahtan tam zamanıydı sonrada karbuz esim sag olsum bulmuştu mart ayinda 🤭🤭
Mrvcnsvr Allahneverdiysee bende mandalina aşerdim evimizin önünde vardı ama halâ yeşil arada yiyorum. Yeşil bile olsa mandalina tadı geliyor isterseniz göndereyim
Allahneverdiysee Mrvcnsvr allah razı olsun çok düşüncelisin. Bizim bahçemizdr de var ama daha olmadı küçükler . Benim aşerdiğim büyük yeşil olanlar markette satılan . Çıkmasını bekliyorum alıcam hemen 😅
Buket1509 EsrakeNan yeşil soğan aşerdim 😂😂 hamile kalmadan önce hep hayal etmiştim kocama şunu bunu aldırır ederim diye 30 haftalık hamileyim bu güne kadar evde olmayan yapamayacağım hiç birşey aşermedim aklıma getirsem de herşeyi olmuyor kızım istemiyor birşey ne varsa onu yiyoruz 😂😂
Damlaaamr Sarella EsrakeNan pandemi yasaklarının olduğu zamanda marketlerin kapanmasına 10 dk kala çikolatalı çilekli pasta aşermiştim. Uçarak gidip almıştık son anda yetiştik 😂🙈
hepoyleolurzaten EsrakeNan Hamiş olduğumu bilmeden patates kızartması çekmişti canım gecenin bi vakti patates kızartıp yemiştim. Ertesi gün zaten hamile olduğumu öğrendik. 🤭 Ondan sonra kış boyunca yaz meyveleri aşerdim, gün sayıyordum yaz gelecek meyve yiyeceğim diye 😅
Mrvcnsvr Allahneverdiysee hadi inşallah bi an önce çıkar da bol bol yersin 🙏. Ben turuncusunu rüyamda yedikten sonra geçti