Melihanyaln EsrakeNan valla komik olcak ama döner istedi canım turşulu falan 😃😃😃 cinsiyetimizde erkek tam tersi eksi şeyler istedim döner hariç 😃😃😃
Elif_Ulus EsrakeNan benimde başıma geldi o😂 o baklava yüzden eşim benden erken öğrendi hamile olduğumu😂😂😂 baklavadan sonra nutellaya geçtik 😂 oğlum tatlılara doyamıyordu😂 bence sizin de oğlumuz olacak 🤗
EsrakeNan Elif_Ulus ayyy demee yaaa eşim cook kız istıyorr 😂😂 tabi rabbim ne verirse kız erkek farketmez 🙏😘 saglıklı olsunda
Buseninannesi_21 EsrakeNan Bende kiz hissediyordum herkeste kiz diyordu sadece esim erkek dedi kiz olacak Anne ne hissederse doğru cikarmis canim Allah kalbine göre versin 😊❤
havvatolga Buseninannesi_21 bende erkek hissediyordum esim kiz dedi kizim olucak 😁herkes babalarin dedigi daha cok cikiyor diyor
Kevse2015 EsrakeNan Oglumda evet cok tatli yedim belirtilerde tutuyo ama bunda 20.haftaya kadar net bişi denmedi kiz dendi erkek dendi en son kiz dendi bugunde netlesti babaannem hala erkek dogurcan dio mesela inanmiyoo 😀
Mery94 Kevse2015 ben kizimda asiri derecede dogurana kadar tatli yeedim suan 7 haftaligim eksi yiyorum acaba bu sefer ne olucak