Mom526 bilnazo68o küçük abdest yapınca bile agri oluyor ya Makatta…Nane yağı,zeytinyağı ve kantaron yağını karıştırıp sürmek lazimmsi burda okudum….Krem olarak proctolog verdi ama faydssi yok hic
Bsrakya 37 haftalik benimde hemorid oluştu zeytinyağlı her tuvalet sonrası tampon yap canım benim yumusatti ve ağrısıni aldı krem de sürr insallah grcer
Nlfrylmz Mom526 ben çok kısa süre kullandım kan hapını (kötü örnek olmak istemem tabi ki siz yapmayın) kötüleşince o acıya dayanamadım malesef.
Nlfrylmz Mom526 beslenmeme dikkat ettim sadece kuru baklagiller,tahin,pekmez bu tarz şeyler çok yedim,bir de multivitamin vermişti doktorum onu kullandım şükür iki günüm kaldı artık ama dediğim gibi her vücut aynı değil kötü örnek olmak istemem açıkçası.
Mom526 Nlfrylmz Allah kolay doğum nasip etsin canım darısı bizlere süreç nasıl geçti senin hangi aylar daha zordu sana göre
Nlfrylmz Mom526 teşekkür ederim. Darısı tüm bekleyenlere sağlıkla inşallah. İlk üç ay çok zordu bulantı olarak. 2.trimester resmen dedikleri gibi balayı olarak geçiyor. Ama 3.trimester çok zorladı hem kilo alıp ağırlaşma hem de hemoroid çok etkiledi. Buarada hemoroid için çok oturmamaya çalışın oturdukça da bende oluşmaya başlamıştı yani klozette çok oturmak bile etkiliyor o yüzden eğer başlarındaysanız bu sıkıntının ona göre dikkat etmekte ve doktor görüşü almakta çok fayda oluyor.
ezgikptngl Masalumut ikinci doğumumu yapıcam doğurmaktan çok ondan korkuyorum daha beter olucak diye 🤦🏻♀️
Masalumut ezgikptngl ben ilk doğumdan sonra oldu sezaryen bide sonra botoks oldum burbucuk yıldır iyiydim ikinci doğumu yaptım bir ay oldu gene başladı
ezgikptngl Masalumut benim ilk doğumum normaldi ondan oldu 🤦🏻♀️ Botoksdan memnun kalmış mıydınız devlet karşılıyo mu botoksu
Masalumut ezgikptngl ozeldr oldum valla oldum dogum yapana kadar gayet memnundum birbucuk yıl iyiydim gene de yememe içmeme dikkat ettim de geçmişti ne zaman ki doğum yaptım kabızlık başladı tekrar etti