Eslemssmom Sancarefeem sorular olan uygulamalar var indirip onunla çalışabilirsiniz ben kitaba baktım biraz sonda hep uygulamadan çalıştım ve geçtim çok iyi oluyor öyle çıkmış sorulara bakın kesinlikle sınavda çıkmış sorulardan soruyorlar 😌
Almi4134 Sancarefeem ben de istiyorum ama istanbulds kullanmaya cok korkuyorum ya insanlar canavar gibi
hepoyleolurzaten Sancarefeem özel ders veren kadın direksiyon hocaları var onlardan ders alabilirsiniz, ekstra olarak internetten çıkmış sorulara bakabilirsiniz, çözebilirsiniz 😊
durununannesiiiiii Sancarefeem ben de alırken hiç birşey bilmiyorsum şöför koltuguna oturmuşlugum bile yoktu o derece yani🙈 kurslarda çok güzel ögretiyorlar. Bence direk kursta ögrenin. Ben aktif olarak 8 yıldır kullanıyorum
durununannesiiiiii miniksevdamm ben eliyet aldıktan sonra pratik kazanmak için özel ders almıştım. Ders aldıgım hoca bana ,babadan ve kocadan hoca olma demişti 😂😂Hiç unutmam bu söÜnğ hakkaeten öyel oluyo sanırım
miniksevdamm durununannesiiiiii kesinlikle çok doğru demiş içlerinden canavar çıkıyor bildiğin 😂 yabancı hoca en iyisi
Glcn22 Sancarefeem 0 bilgiyle aldım ehliyetimi 2016 yılında hiçbir bilgim yoktu iyi ki de yokmuş hocam çok iyiydi sayesınde tek seferde gectım hepsini şimdi arabamla uçarım kaçarım heryere 6 yıldır 😂