Nurylcndag Gulcan02 aynen bende gördüm hemde aynı şekilde emerken ben henüz cinsiyetini bilmiyorum ama sol göğsümden emziriyordum erkek bebekti ve yüzünün her ayrıntısını görmüştüm,çok etkisinde kaldım bende bir garip oluyor insan
Aslihan233 Nurylcndag canım ben kardeşimin 3 cü oğlu oluyormuş rüyamda doktorlar bana veriyordu yüzünü gördüm kendi kendime allahım bana da ver diyordum. Ya sizce nedir anlami
shtngstr Gulcan02 3 kere oğlan gördüm rüyamda hatta birinde 3 4 yaşındaydı doktor perşembe günü kıza benziyor dedi 😊😂
KubilayEsraKayadelen Bende annemlere gidiyoruz anakucağında eşim taşıyo eve geliyoruz annem diyo çocuğu yine sarıp sarmalamışsın sıcaktan pişik olcak diyo ve zıbınla kalana kadar soyuyo sonra kucağıma veriyo acıkmış emzir falan diyo kucağımda beyaz tenli mavi gözlü tombiş bi kız var ve aklımda kaldı karnıma dokundukça gördüğüm rüya geliyo aklıma başından beri kız hissediyorum rüyanın tersi mi çıkar acaba yaa😘😘
Pelinzade Bende gördüm ama kabusta cinsiyetini bilmeden kızım olacağını gördüm tıpatıp kendi küçük kız kardeşimin bebekliğiydi sanırım teyzesine benzeyecek ama kabustu çünkü bebeğimi unutmuşum odasında aradan haftalar geçmiş sonra misafir geliyor annemler diyor ki bebek uyanmadımı sevelim o anda dank ediyor allahım benim bir bebeğim vardı koşarak odasına gidiyorum ama diyorum açlıktan öldü kesin odasını açıyorum ölmüş mü diye bakıyorum ama korkudan titriyorum öldürdüm bebeğimi diyorum sonra bakıyorum yaşıyor ama şuurunu kaybetmiş gibi hemen emzirmeye çalışıyorum uyandım ama korkudan titreyerek gerçek gibiydi hala etkisindeyim
Aleynaarslan Gulcan02 bende gördümm 🙈 yüzünüde gördüm hatta kucağımda hastanedeydim 😇 sonrada normal Doğum mu yaptım sezeryan mı diye karnıma bakıyordum normal Doğum yapmıştım 😊