Gulcan02 Kızlarrrr rüyasında yavrusunu gören varmı ? Oğlum olucak Allah izin verirse nasıl bişey oldugunu kime benzediğini cok merak ediyordum Ben dün gece rüyamda gördüm emziriyordum gülüyordu yeni doğum yapmıstım agrım yoktu cok güzeldi ya Acaba hamileyken görüp doğum yapanlar varmı aynı sekilde dogan merak ediyorum
deletedmom351 Gulcan02 Bende gördüm evde kendim Doğum yaptım oğlum olmuştu sonra cinsiyeti öğrenmeye gittiğimizde de erkek dedi 😂 şimdi doğdu 40.mız çıktı bugün
AyseEmre Gulcan02 bende cok goruyorum canım ama yuzunu hiç gormedim sadece doğum yapmısım emziriyorum ve kucagıma alıyorum defalarca boyle gordum ☺️☺️❤️ Ruyası bu kadar guzelse gercegını düşünemiyorum ☺️☺️
Aleynaozkayaa Gulcan02 ben hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önde falan rüyamda gördüm dogum yapıyodum erkek esmer kaşı gözü agızı burnu bal bi çocuk doguruyodum. Megersem haberim yokken o rüyayı gördüğümde gerçekten hamileymişim ama bilmiyodum neyse ben şüphelenmeye başladım kendimden gittim 10 gün sonra falan test aldım hamileyim. Şimdi 31+4 haftalık hamileyim erkek bebeğim ve en garip olanı da 4 boyutlu ulturasonda tipini çok net gördül ve doktorumuz bize fotografını verdiğinde o rüyamda gördüğüm bebeğin aynısıydı. Daha hamile olduğumu bilmeden melegim rüyama girmişti anne ben geliyorum der gibi🦋🤗👶🏻
istanbulluanne Gulcan02 Bende bi kere emzirirken gördüm erkek bebekti. Gerçekten de oğlum olcakms 😊 emziriyorum ama sütüm o kdr cok fışkırıyor ki böyle çocuk memeyi bulamıyor. Hayir olsin insalh 😊
Anne58 Aleynaozkayaa yaaa yazdıklarınızın aynısını yaşadım resmen hamile olduğumu bilmeden rüyamda doğum yaptığımı oğlum olduğunu görmüştüm şuan 15 haftalığız bizde 🙏🏻🤰🏻
Mry Aleynaozkayaa ben de hamile olduğumu bilmiyordum sarışın bi kız çocuğu gördüm rüyamda cinsiyet tuttu bakalım benzicek mi
Melikezeynep İlk kızımda kumral mavi gözlü bi kız çocuğu görmştüm hamile olduğumu hiç bilmiyordum adetm bile geçmemişti kızım kumral yeşil gözlü. Şimdi ikinci kızıma hamileyim dün gece rüyamda doğum yapıyordum ama kucağımda mavi tulumlu erkek bebek vardi yüzünü görmedim. Hayırlara vesile inşallah. 😊
Anne58 Aleynaozkayaa bakalım daha cinsiyetini öğrenmedik ama çok merak ediyorum rüyamın tersimi yoksa kendisimi çıkıcak ☺️
Aslihan233 Aleynaozkayaa ben ilk zamanlar k Erkek gördüm sonra kiz kafam karisik erkek kardesimin bebeği oluyordu bana veriyorlardi
AytenFaruk Ben sürekli doğum yaptığımı görüyorum hamilelik psikolojisi heralde 🙈 Hastaneye hiç yetişemiyorum kendi kendime doğuruyorum. Doğan bebekte hep kilolu, simsiyah saçları var ve esmer 😂 kendi bebeğimi beğenmiyorum nedense rüya işte 🙈 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤰🏻
Sezen07 Gulcan02 rüyam da tek başına doğum yapıyordum kocaman bi bebek doğurdum kalın dudaklı kap kara umarım rüyamdaki bebeğim değildir 😂😂😂
Mdhadyk Gulcan02 gördüğünüz rüyanın aynısını bende gördüm hiç fark yok. Emziriyordum minicikti erkek bebekti nasipse 10 gün sonra kavuşucaz oğluma. ☺️
Dk16 Gulcan02 daha bu gece gördüm Doğum yapmışım ama uykumda anneleri falan da gördüm neyse bebeği kucağıma veriyorlar kız bebek ama siyah saçlı yüzü aynı benim bebekliğim gibi Ben daha cinsiyeti bilmiyorum bakalım tersi mi çıkacak yüzü mü ❤️🤗
mervec Gulcan02 ben yüzüne sacinakilosuna kadsr net hatırlıyorum bakalım öyle mi olcak 1.5 ay sonra görcez imsallah🤗
Suhus000 Gulcan02 bende gördüm canım erkek büyük bi yastığın üstüne yüz üstü yatırmışım dizlerini kırmıs böyle kafasını kollarının üstüne koyup kafasını diğer tarafa tutmuştu yüzünü göremedim konuşuyordum bana anne diyordu erkekti zaten sonradan da erkek olarak devam etti mavi bi badi giydirmişim sarı saçları vardı beyaz tenli rüyamda uyutuyormuydum gezdiriyor muydum hatırlamıyorum
Aysehatun Gulcan02 ben 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ve hamileliğimin 6.haftasında rüyamda bir kızım olduğunu onu puset ile gezdirdiğimizi gördüm hayal meyal yüzünüde gördüm pusetin üzerinde pembe battaniye vardı şimdi 24 haftalık hamileyim ve kızım olucak hayırlısıyla 💗🌸🎀