Seyda5234 Merhaba anneler 18+6 haftalık gebeyim aniden hapşırmam geldi yatıyordum hapsirdikdan sonra 3 dk şiddetli bı ağrı girdi kasıklarıma acısına ağladım normal mi sizce ilk hamileligim
Tosbik06 Seyda5234 bn şuan 38 haftalık oldum. Çok uzun zamandır hapşıramıyorum malesef. Karnima ağrı giriyor göbeğim yirtilacak gibi oluyor ☹️
Asiye_89 Seyda5234 Ben ayağa kalkınca bazen kasigimda kramp tarzi bı tutulma oluyor sizde bu durum oluyor mu.
MerveNur- Seyda5234 oradaki bağlar iyice gerildiği içindir yani böyle okumuştum bende de bikaç kez oldu. Ama saniyelikti
Seyda5234 Tosbik06 bende hapsirdikdan sonra göbeğim yırtıldi sandım çok siddetliydi hala agliyorum Geçmiş olsun size de
Seyda5234 Asiye_89 stres değil de çok ciddi bi agriydi korktum 3 dk bı ağrı ama ağlattı beni birşey oldu sandim
Kelebeginruyasii Normal canım bende aynı şekilde 14-15.ci haftalarda hapşururken kasığım yırtıldı sandım ama doktora sorduğumda birşey olmaz dedi. Sanırım istemsiz oluyor oradaki kaslardan dolayı
Babyface Seyda5234 Bizde bugün 18+5 olduk.Sanırım gebelik nezlesi var.Burnum sürekli tıkanıyor ve çok şiddetli hapşırıyorum.Her seferinde de kasıklarıma ağrı yapıyor o yüzden bana artık normal gelmeye başladı.Şiddetli hapşırdığın zaman olabilir bence böyle ağrılar korkmana gerek yok
Seyda5234 Babyface gebelik nezlesini bende ilk haftalardan beri yaşıyorum artık nefes alamıyorum ama hapşırma çok yapmıyor
Gamzeeylul24 Bana da oluyordu doktora sorduğumda çok normal olur öyle agrı dedı sizde sorun tabi muhakkak doktorunuza ama bende bir sıkıntı olmadı
Seyda5234 Gamzeeylul24 evet kesinlikle sorucam bende gerçi herkez normal diyor ama sormakda fayda var