AsrafliGunel NurCeren00 evet yani bizde trambafilik panelde laxatlanma deyilir sizde kan pihtilasmasi) azerice anliyormusunuz?)
NurCeren00 AsrafliGunel azerice bilmiyorum ama testin tıbbi adı bizde de çok benzer. Bende de o test yapıldı. Doktor bana doğumdan sonra yaklaşık 2 ay daha iğne kullanman gerekiyor dedi.
AsrafliGunel blueberyy00 insallah canim her sey cok iyi olur sagligla bebeklerimizi aliriz kucagimiza
BabyYoda AsrafliGunel clexane Türkiye’den çekildi. Burada hibor,enox ve oksapar var. Damara denk gelince morarıyor ama ben 30 küsür haftadır vurduğum halde hala damara denk getiriyorum elimde değil 🤷🏻♀️
AsrafliGunel BabyYoda etkisi aynimi kleksan bizim ulkede sik kullaniliyor neden turkiyede kleksani dr-lar tovsiyye etmir?
AsrafliGunel NurCeren00 hmm o zaman yuksek dereceli trambafiliyadir. Siz doplere kacinci haftanizda gittiniz .
BabyYoda AsrafliGunel Doktorlardan değil firmadan kaynaklıymış çekilme. Hepsi muadil zaten. Ben enox kullanıyorum iğnesi bana daha ince geliyor ama bulamadığım zaman oksapar alıyorum. Aynı yani bir farkı yok
NurCeren00 AsrafliGunel doplerin bizde tam karşılığı ne bilmiyorum. Ama 2li test 12. Hafta. 2li testi yaparken renkli dopler yaptılar. Sonrasında 16.hafta afp testi var kanda. 22.hafta gibi detaylı ultrason yapıldı. 26da şeker yükleme testi yapıldı.
AsrafliGunel NurCeren00 bızde 22 hft yapılan ultrasona Dopler denıyor cocugun kan damarları kan akımı burda daha ıyı gornuyor
NurCeren00 AsrafliGunel evet. Benim onda da sorun çıktı. Damarlardan birinde direnç var 😕 bebek biraz küçük doğabilirmiş. Ama sağlığını etkilemez bunlar. Sen ne zamana kadar kan sulandırıcı iğne kullanacaksın ??
AsrafliGunel NurCeren00 dr hamılelıyın sonuna kadar ola bılır dedı ama yenıden kan testı verıcem deyerler asagı dusse durdurla bılırmıs.Insallah ıyı olur her sey dogumun ne zaman olucag senın?
NurCeren00 AsrafliGunel inşallah canım. Dağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ekim sonu veya kasım başı gibi 😇 senin doğum ne zaman
AsrafliGunel NurCeren00 benımkı ocakda Allahın ıznıyle dogum gunum 1 ocak dr o sıralar olcagını dedı takrıbı
SusamTanecigi AsrafliGunel kleksan piyasadan kaldırılmış muadili olan oksapar kullanıyorum doktorumun bilgisi ile
AsrafliGunel SusamTanecigi evet turkıyede yokmus papavarın sam qullanılıyormu sızde tonusa cocugun sxılmasına karsı turkce tonsun manasın bılmıyorum azerıce yazdım