Mavimsihanim yüzüm güzelleşmişti ve canım hep acı tuzlu ekşi şeyler çekti tatlıdan tiksindim aşırı bulantılı bir gebeliğim vardı kızım olacak inşallah 🥰
Cinsiyet Belirtileri 🤔
Mavimsihanim hepsi gerçek üstü hurafelerden ibaret. Her kişinin gebeliği kendine münhasır☺️ Biraz daha sabredip bir sonraki kontrolünüzü bekleyin 🤗
Mavimsihanim Malesef ki hiç ilgisi yok tamamen hurafe çoğu şey bende o şekilde oldu buradaki tahminler bile yanlış çıktı benim 🤷🏻♀️
Mavimsihanim belirtilerle cinsşyet belirlemek yanlış😅 ben tatlı yedim oğlan doğurdum yine tatlı yedim kız doğurcam
Mavimsihanim belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor bence. Bir iki gün dışında hiç bulantım olmadı, elim yüzüm şişmedi gören herkes kesin erkek dedi. Ben kız dedikçe herkes erkek dedi. Hatta heralde dedim erkek ama ben yanlış hissediyorum 😅 doktora gittiğimizde kız dediğini duyunca sevinçten işte bu dedim 😂
Mavimsihanim aynen öyle oldu bakalım hayırlısı bana yine erkek babasına kız doğuyor oğlumda da kız doğmuştu benim içime ama babası erkek dedi hep onun dediği çıktı bakalım bunda kimin dediği çıkacak 🙈
Mavimsihanim Valla benide erkek annesi ilan etmişti herkes 😂 Yüzün parladı miğden bulanmıyor miğden ekşiyor diye diye 😂 Ama kızımız oluyor.Yanlız şöyle birşey ben çok uyuyordum kız çocukları gerçekten çok uyku yapıyor ve limon aşerdim 16.haftamdan sonra efsane limon yiyordum
milayerli işteee bende buna inanmak istiyorum ağzına sağlık ya, 😄 kız sürekli erkek belirtileri diyip duruyorlar durun bi sakin olun da diyemiyorsun ilk gebelik sen ne anlarsın oluyor sonra 😄😄😄
ilkgozagrimhavinim Allahım ne güzel örnekler bunlar 😍😍 bizde eşimle ilk bebeğimiz kız olsun diyoruz ama sağolsun çevre ve bilinçaltı erkek yönlendiriyor alıştırdım kendimizi erkeğe bakalım hayırlı sonuçlar alırız Allahın izniyle 😄
kukiveannesi aha bu ben işte ama bulantım eksik 🤔😄😄
EczSinemltnlk aynen herkes kendine özgü yaşıyor ama çevredekiler o kadar eminki ister istemez diyorsun tecrübeliler falan diye 😄 bakalım inşallah ay sonu gösterir 😍
MinikMucizem23 aha bak işte bizede erkek erkek diyip alıştırdılar kesin diyorum gidince değişecek herkes şok, 😄😄
2 buçuk yaşında kızım var. Ona hamileyken ilk 3 ay acillik olmuştum mide sorunlarımdan. Bulantı kusma yanma reflü hepsi vardı sonrasında hep tatlıya aşerdim. Şimdi 13 haftalık hamileyim çok uykuluyum bulantı durumlarım aynı, tatlı hiç canım istemiyor daha çok tuzlu ve ekşi. Daha belli değil ama cinsiyetimiz😊
Ysmmmnn ahhahha istikrarlı şekilde tatlıya devam 😄 sağlıkla gelsin inşallah 😍
zynpada vay be annelik iç güdüsü bu olsa gerek 😄 kız resmen o kadar inandırıcı ki etraftakiler sen bile hissettiğinden bazen şüphe ediyorsun 😄😄
Mavimsihanim canım dediklerinin tam tersini yaşadım 😂 ama oğlum olucak yani hurafe onlar çok kendini öyle odaklama sonra üzülürsun ister istemez etkileniyor insan erkek diyor herkes ister istemez ona odaklanıyorsun kız duyunca üzülürsün sağlıklı olması mühim boşver gerisini 🤗
2cibebek hadi bakalım adam tabi belirleyici rolde oynayınca demek onun hisleri daha ağır basmış 😄😄 sağlıkla gelsin inşallah 😍
- Düzenlendi
Mavimsihanim Kız annesi olarak bildiriyorum ilk haftalarımda yüzümde sivilce çıktı normalde bebek gibi cildim. 7.haftadan 12.haftaya yoğun bir tiksinti bulantı yaşadım, öyle ki buzdolabını açamadım. Canım asla tatlı istemedi full ekşi acı yedim, en çok da çağla, erik bu tarz şeyler ve herşeyin yanında acı süs biberi 😂 karnın top gibi olursa falan da erkek derler, benim karnım yayık hala bir topa dönüşmedi, varla yok arası (22+4)😂 birde Çin takvimi Rus takvimi falan hep tuttu bende onu da söyleyeyim, şans da olabilir 😂 He bir de deliler gibi uyudum hem gece hem gündüz 😂
Mavimsihanim oğlumda limon yedim ilk 3 ay kızımda hep tatlı çekti canm oğlumda hic mide bulantısı olmadi sadece sabahları az bisey oldu 12. Haftada gecti kızımda 6. Ayın icindeyim hâlâ midem bulanıyor zor geciyor
Seda_nrr bendeee devamlı uyuyorum eşim işten geliyor saat 8 benim koltukta gözlerim kapanıyor. Diyor bütün gün naptın ben diyorum uyudum 😄😄 limona dokunamıyorum mesela hayatım boyunca ama hamileliğimden beri limonlu çay, acı hassasiyetim sıfır hiç dayanamam ama bir şey yesem yanında acı biber turşusu falan istiyorum değiştim yani 😄😄