Kızlaaaar merhaba 🙋🏼♀️ 15+6 ile bildiriyorum. İlk hamileliğim tecrübesiz ve bi o kadar heyecanlı bir anne adayı olaraktan Daha cinsiyetimizi öğrenemedik 😑 Şimdi size danışmak istediğim kız annelerinde ki belirtiler ile erkek annelerindeki belirteler ne oluyor? Çoğu yakınım beni gördüklerinde kesin seninki erkek, işte yüzün bebek gibi olmuş, hiç mide bulantısı yaşamıyorsun yanı sıra mide yanması çekiyorsun, canın tatlı istemiyor, kısaca hamileliğini zor geçirmiyorsun diyerekten beni erkek annesi ilan ettiler 🤞🏻 kimi büyüklerimizde değişik testler yaparak bana senin kızın olacak demedi deme dediler 🤞🏻 eşim de duydukları ile yola çıkaraktan kız güzelleştin he sen falan demeye başladı 😄 bende etkilenerek rüyamda erkek bebek gördüm 😄 falan derken kafamız çorba oldu 🤭 var mı bana vücudunda olsun hormonal olsun belirtilerinden bahsederek yardımcı olacak birileri 🙋🏼♀️
Cinsiyet Belirtileri 🤔
Oğluma hamileyken yüzümdeki lekeler sivilceler gitmişti mide bulantım yoğundu mide yanmam hiç yoktu sürekli de tatli aş eriyordum şimdi 8 haftalık hamileyim ve yine ciltimde leke ve sivilce kalmadı mide bulantım yoğun ve kusma eşlik ediyor bunda tatlı hiç istemedim ama eksiye aşırı istek duyuyorum mide yanmam yok bakalim cinsiyet ne olacak 🤷🏻
2cibebek erkek belirtilerinde de mide bulantın varmış şimdide var leke sivilce desen aynı olmuş mide yanması sıfır ikisinde de, sanırım tek fark yeme istekleri olmuş bak buda değişik 🤔😄
Belirtilere inanmıyorum pek cunku her hamilelikte farklı oluyor. Oğlumda deli gibi tatlı yerdim yüzümde sivilce çok çıkıyordu, yemek yiyemezden tiksinmelerden bulantılardan. eskilerin sözü “ ye tatlıyı çıkar atlıyı, ye eksiyi çıkar Ayşe’yi ” kızımda da limonu oturup yerdim zeytinyağlı limonlu şeyler isterdim ve yüzümde 1 tane sivilce yoktu. Ve tiksinmem olmustu ama düzgünce yemek yiyebiliyorum. Demem o ki belirtilere takılmayın sabahtan aksama kadar kusan arkadaşıma kızın olacak dediler oğlu oldu 🤭
- Düzenlendi
Mavimsihanim valla bende sıfır bulantı oldu. Yüzümdeki lekeler kayboldu. Burnunda kılcal damar çatlaması vardı senelerdir tedavi gördüm milyarlar harcadım geçmedi, hamileliğimde bi anda geçti. Resmen güzelleştim. Kilo hızlı aldım ama güzel yakışan bi kilo oldu. İlk zamanlar tuzlu ve ekşi yedim sürekli, 12.haftadan sonra tatlı yemeye başladım çok iştahla. Normalde sinirli bi yapım vardır ama hamilelikle birlikte duruldum. Sadece aşırı duygusal oldum. Her gün ağlayacak bişey buluyorum yersiz. Herkes ama herkes eşim dahil erkek bu çocuk dediler. Bende rüyamda önce erkek görmüştüm sonra kız. Eşim erkek gördü. Bir sürü kişi erkek gördü. Bende eşimde kız istiyoduk ama kendimizi erkeğe hazırlamıştık. 16+5te doktorum yüzde doksan kız dedi. Bacak arasını görmüştük direk. Şok olduk herkes. Ama ben hep hissettim. İçimden bişey hep kız demişti. 😊 Şimdi 27.haftadayız,hala kız değişmedi😅
Mavimsihanim yüzüm güzelleşmişti ve canım hep acı tuzlu ekşi şeyler çekti tatlıdan tiksindim aşırı bulantılı bir gebeliğim vardı kızım olacak inşallah 🥰
Mavimsihanim hepsi gerçek üstü hurafelerden ibaret. Her kişinin gebeliği kendine münhasır☺️ Biraz daha sabredip bir sonraki kontrolünüzü bekleyin 🤗
Mavimsihanim Malesef ki hiç ilgisi yok tamamen hurafe çoğu şey bende o şekilde oldu buradaki tahminler bile yanlış çıktı benim 🤷🏻♀️
Mavimsihanim belirtilerle cinsşyet belirlemek yanlış😅 ben tatlı yedim oğlan doğurdum yine tatlı yedim kız doğurcam
Mavimsihanim belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor bence. Bir iki gün dışında hiç bulantım olmadı, elim yüzüm şişmedi gören herkes kesin erkek dedi. Ben kız dedikçe herkes erkek dedi. Hatta heralde dedim erkek ama ben yanlış hissediyorum 😅 doktora gittiğimizde kız dediğini duyunca sevinçten işte bu dedim 😂
Mavimsihanim aynen öyle oldu bakalım hayırlısı bana yine erkek babasına kız doğuyor oğlumda da kız doğmuştu benim içime ama babası erkek dedi hep onun dediği çıktı bakalım bunda kimin dediği çıkacak 🙈
Mavimsihanim Valla benide erkek annesi ilan etmişti herkes 😂 Yüzün parladı miğden bulanmıyor miğden ekşiyor diye diye 😂 Ama kızımız oluyor.Yanlız şöyle birşey ben çok uyuyordum kız çocukları gerçekten çok uyku yapıyor ve limon aşerdim 16.haftamdan sonra efsane limon yiyordum
milayerli işteee bende buna inanmak istiyorum ağzına sağlık ya, 😄 kız sürekli erkek belirtileri diyip duruyorlar durun bi sakin olun da diyemiyorsun ilk gebelik sen ne anlarsın oluyor sonra 😄😄😄
ilkgozagrimhavinim Allahım ne güzel örnekler bunlar 😍😍 bizde eşimle ilk bebeğimiz kız olsun diyoruz ama sağolsun çevre ve bilinçaltı erkek yönlendiriyor alıştırdım kendimizi erkeğe bakalım hayırlı sonuçlar alırız Allahın izniyle 😄
kukiveannesi aha bu ben işte ama bulantım eksik 🤔😄😄
EczSinemltnlk aynen herkes kendine özgü yaşıyor ama çevredekiler o kadar eminki ister istemez diyorsun tecrübeliler falan diye 😄 bakalım inşallah ay sonu gösterir 😍
MinikMucizem23 aha bak işte bizede erkek erkek diyip alıştırdılar kesin diyorum gidince değişecek herkes şok, 😄😄
2 buçuk yaşında kızım var. Ona hamileyken ilk 3 ay acillik olmuştum mide sorunlarımdan. Bulantı kusma yanma reflü hepsi vardı sonrasında hep tatlıya aşerdim. Şimdi 13 haftalık hamileyim çok uykuluyum bulantı durumlarım aynı, tatlı hiç canım istemiyor daha çok tuzlu ve ekşi. Daha belli değil ama cinsiyetimiz😊
Ysmmmnn ahhahha istikrarlı şekilde tatlıya devam 😄 sağlıkla gelsin inşallah 😍
zynpada vay be annelik iç güdüsü bu olsa gerek 😄 kız resmen o kadar inandırıcı ki etraftakiler sen bile hissettiğinden bazen şüphe ediyorsun 😄😄