Sjdjjdndj mercanmeb evet ya benim de 4 gündür bu şekilde hareketlerini hissediyorum ama tekme atmıyor atınca da çok çok hafif atıyor 4 gün öncesine kadar dışardan görebiliyordum tekmelerini, ve uzandığım an durmadan atıyordu ama şu an öyle değil 🥺🥺
Betl mercanmeb 23 haftalıgim yaklaşık 1 aydır hissediyorum belirgin şekilde geçen hafta hissetmedim doktora gittiğimde o sıralar kızım hasta olmuş 2 gece tam uyuyamamis yorgun düşmüştüm o yüzden oda hareket etmemiş öyle olabilir bir şeye stres yaptıysan
Elfelf475 mercanmeb benim de 28+2 ve bir haftadır bende de yer değiştirme gibi şeyler var 🤭 bazen can acıtıyor hatta
greybrde mercanmeb bende aynı sorunu yaşıyorum şuan 27. Haftadayız 30. Haftaya kadar hareketsizlik normalmiş 30 dan sonra düzenli oluyormuş
mia21 mercanmeb kız bebek kayar, erkek bebek tekme atarmış ❤️❤️ Benimde kız ve kayıyor hiç tekme atmadı henuz 34+5 deyiz☺️☺️
Pinar17 Hahahh12 aa gerçekten sevmediği pozisyonlarda mi tekmeliyor bebekler. Ilk gebeligimde bilmiyorum 😀 benim ki habire tekmeliyor saat başı kurulu saat gibi de ondan rahat mi değil acaba
Zeynep9120 mercanmeb 1 hafta boyunca tekme atmadı hafif kımıldamaları oldu bazen gun boyu hareketini hiç hissetmedim en sonunda dayanamayarak doktoruma gittim baktı hiçbir sorun yokmuş şükür bide keyfi yerinde sırıtıyor 😅 beni telaşeye kaptırdı kendi sırıtıyor hanfendi😂 içini rahat tut tekme olması sart degl yani