mercanmeb Kızlar merhaba. 1 hafta 10 gündür bebişimin döndüğünü yer değiştirdiğini falan hissediyorum. Ama çoooook nadir tekme atıyor. Benim gibi olan var mı.? Tekme atmaması normal mi? Bir sağlık sorunu mu var acaba. Sıkışma vs. Gibi
Hahahh12 mercanmeb yok canım kötü düşünme illa sürekli tekme atacak diye bisey yok önemli olan hareket etmesi 😊
Dunyyam mercanmeb benim bebeğim genelde tekme atmaz hatta hareketlerini bile elimi karnıma koyduğumda anlayabiliyorum desem çoğunlukla. Doktorum hareketli bir bebek olduğunu da söylüyor ama :)
ssssxsss mercanmeb kacinci haftadasin 2 gundur ayni problemi yasiyorum kontrole gittim nts vs yapildi ama icime sinmiyor?😢
mercanmeb Hahahh12 ay öyle demi 🤗 ama ne bileyim tekme atışları azaldı. Dönüyor bazen ondan hissediyorum iyi olduğunu ama böyle de korkuyorum
Pinar17 Hahahh12 aa gerçekten sevmediği pozisyonlarda mi tekmeliyor bebekler. Ilk gebeligimde bilmiyorum 😀 benim ki habire tekmeliyor saat başı kurulu saat gibi de ondan rahat mi değil acaba
Alone mercanmeb kaç haftalıksınız? Su azalırsa da çok hissedilmiyor. En son doktora ne zmn gittiniz suyu ile ilgili birşey demiş miydi
mercanmeb Alone 28+3 üm en son 26nın sonunda gittim suyun yeterli dedi. Bebeğin gelişimi de iyiydi çok şükür
minikcivcivim mercanmeb valla bunu bende soruyorum kendi kendime. Bebeğim hareket ediyor göbeğimde belli ediyor balık gibi kayıyor ama tekme atması çok olmuyor arada kasiklarima vuruyor , bende korkuyordum ama demek ki normal 🙂
Selinbati mercanmeb kaç haftalıksin ki canım haftasiyla alakalıda olabilir yada plesente kalın olunca da bebeğin tekmeleri pek hissedilmezmis sadece hareketleri hissedilir diye okumuştum Bi yerde
minikcivcivim mercanmeb valla senin post açmanla bende normalmiş dedim 🙈🙂 annelerine nazik davranıyorlar bunlar canim🌸