Adilekorkmaz hangi marka peki?
Mochi gogus pompasi
metehaninannesiii kiwininkini kullanıyorum aynı işlemi görüyor 🤷🏻♀️
metehaninannesiii ben kiwi elektirikli aldım henüz kullanmadım ama nasıl olur bilmiyorum 😔
Hiilaalll kiwi dusunuyordum da ben aslinda cekim.gucu yuksek degil dediler
metehaninannesiii ben arkadaşım sağarken görmüştüm sağımı gayet iyiydi tabi burda önemli bir faktörde sütümüz eğer sütümüz olursa bence gayet güzel sağıyor
-eylul- bende onu dusunuyorum da cekim gucu iyi degil dediler
Feyza-nur gerci oda dogru
metehaninannesiii ben kullanıyorum. Çok da memnunum ama şunu belirteyim Sezaryen ve normal doğum sonrası iki doğumda da hemen sütüm geldi ben mochiyi süt getirmek ya da arttırmak için değil. Fazla tazyikli olan sütü boşaltmak bir memeden emzirirken diğerinden akan sütü toplamak fazla sütü depolayip Dondurmak şişen memeyi boşaltmak gibi amaçlarla kullandım. Bu anlamda çok memnunum çok küçük kullanımı basit. Pilsiz elektriksiz ve acısız bir ürün. Bence her kadının bir mochisi olması lazım acil durumlar için. Ama çalışan bir kadınsanız süt sağma ve saklama sizin için önemliyse ya da sütünüz azsa mochi size yetmeyebilir.
metehaninannesiii bende çok baktım ona ama sağım yapmıyor o bebek emerken diğer göğsünden akanı topluyor o yüzden bende otomatik sağma aldım
metehaninannesiii ben ebebegin kendi markasi olan babyplus kullandim bebegim yogun bakimdaydi ona süt sagiyordum .
gokhande hangi marka aldin canim
Adilekorkmaz cekim gucu nasildi
Beyzan sut sagma makinesi olarak ne onerirsiniz peki
metehaninannesiii aventinkini aldım çoğu kişi memnundu bir deniyeyim dedim 2.el olarak canım
gokhande dolap uygulamasindan mi.aldin canim
metehaninannesiii Ben hiç kullanmadim çünkü her iki doğumda da sütüm geldi çalışmıyordum da kendim emzirdim hep
metehaninannesiii cekim gucunden ben memnun kaldim goguslerim cok hasasti fakat herkes memnun kalmaya bilir.
metehaninannesiii evet canım ordan aldım temiz kullanılmamış bulabilirsin
metehaninannesiii gayet çekiyor bi tık fazlası koparabilir bence 🤣