Mrvklnc ablamın göğüsleri yara olmuş kan geliyordu artık başka çaremiz yoktu iki hafta tuttuk ağzında mecbur 😊 aynı şeyi yaşamamak için doğar doğmaz memeden sonra vereceğim şahsen
Emzik tutturma
@Elifnaz4133 ben ilkten korktum açıkçası meme reddi yapar diye o yüzden hemen vermek istemedim ama kayınvalidem de öyle dedi hastanede memeden sonra verseydiniz dedi bilemedik bence de siz verin sonra uğraşılmıyor 😊
@Beyzalpay ilk defa duydum sizden öyle bi toz. Sorarım aktarlara ben de teşekkür ederim ,😊
Mrvklnc 😍🥰 ayy ne güzel anlattiniz yumsacik oldumm🧿❤🙂🥰🥰😍😍
Rabbim kolaylik versin insallah darisi bana 8 haftam su gibi gecer insallah kavusurum yavruma saglik la sihhatle 🌸🙏
@Nurunannesiii12 inşallah inşallah allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰
Mrvklnc amin insallah allah razi olsunn🌸😍🥰🙏❤
Mrvklnc Benim erkek kardesim de ne emzigi ne biberonu hic almadi verdigimizde dusuruyordu ya da kendi bilerek atiyordu 1.5 sene annem surekli emzirdi bel fitigida oldugu icin baya ilerledi bazi cocuklar almayip sadece memeyi istiyorlar sizin bebeginizde oyle sanirim
Ama iyi yinden bakarsak konusmasinda gerilik olmaz ve emzigi biberonuda sinradan biraktirmak zorunda kalmazsiniz
Oteki kiz kardesimde sadece 5 ay emdi sonra hep emzik biberonla gezdi 3 yasina kadar biberonu biraktiramadik ve konusmasinda gerilik oldu cunku damagi cok oyulmustu o yuzden bende verir vermeme konusunda hala kararsizim