MuucizeminAnnesii Haftam erken olduğu için korkuyorum ama kilosu 1900 şuanda doğum olsa bile ne kadar küvezde kalır sizce? Doktor 2500 kilo olunca verilir dedi ama , bir de belden uyusturmali sezeryan nasıl ? Yardımcı olur musunuz
Sulee_ MuucizeminAnnesii 2500 altı prematüre sayıldığı için kuvezde 2500 kiloyu tamamlamasini bekliyorlar günü bilemeyiz o bebegin kilo alimina bağlı ama neden bu haftada doğum yapılıyor onu anlamadım
Esra-sari MuucizeminAnnesii kimseye kulak asma nefesini kendi alıp verince başka sıkıntısı yoksa bide sizi emerse hemen verirler 1800 gram prematüre bebekleri bile evine yolluyolar sıkıntısı yok diye kiloyla asla alakası yok. Ben 30 haftalık doğum yaptım bebeğim 10 gün sonra kendi nefes alıp verdi şuan hiç bi makinaya bağlı değil ama ameliyat olduğu için 32 gündür yoğun bakımda gözetim altında
Polyannaa123 MuucizeminAnnesii neden erken doğum yapicaksıniz bende 32 haftalığım erken doğum riskim var benimde
Pembepanterr MuucizeminAnnesii Belli olmaz 33+1 1830 gr doğum yaptım 32 gün kaldı küvezde solunum sıkıntımız vardır bir tek.Bebeğe göre değişir yani durumuna göre
Esra-sari Sulee_ 2.500 prematüre altı değil canım. 36 hafta ve altı prematüre oluyo kiloyla alakası olmayan bi durum haftayla alakalı . 35 haftada bu kilodan fazla doğan bebekler var çünkü ama yine de prematüre oluyolar
byz12nur Sulee_ kiloyla alakası yok bende prematüre annesiyim 26 haftalık doğum yaptım onlar için kilo değil haftası ve solunumu önemli sağlık sorunu yoksa solunum sıkıntısı yaşamıyorsa memeden ya da biberondan beslenebiliyorsa 1800-2000 de çıkarıyorlar
MuucizeminAnnesii Esra-sari İnşaallah erken doğum riski var diye ciğer geliştirici yapmışlardı zaten . Sizin nasıl durumu Allah bağışlasın 🌺
Sulee_ Esra-sari 36 hafta altı zaten normaldede bebek 2500 dan az olduğu için prematüre diyorlar diye biliyorum cunku benim arkadaşım 34. Haftada acil sezeryanla 2700 kilo doğurdu kuveze girmedi haftayla alakası yok asil solunum sıkıntısı yoksa ve kilosu 2500 üstüyse kuveze almiyorlar
Milenka Sulee_ Benim arkadaşım 32 haftada 2350 doğurdu.organ gelişimi vs si iyi olduğu için bebisi kuveze girmedi. En önemlisi gelisim kismi
Esra-sari Sulee_ kiloyla alakası yok canım bu durumun biz prematüre anneleri olarak üzerinde duruyoruz bu konuların bilgiliyiz yani
Sevgikaya1525 MuucizeminAnnesii ya benimde bebek çok aşağıda dhaa doğrusu kafası kanalda 34+6 olduk şükür 2705 kilo ama doğurmadık şükür size çok geçmiş olsun ya inşllah sağlıkla alırsnz kucağınıza bebeğinizi ama kilo ile alakalı haftası sıkıntı değil cnm kilo alsın yeter
Esra-sari MuucizeminAnnesii iyi çok şükür küçük olduğu için midesi sütü kabul etmiyo şuan kusuyo. Kabul etmesini beklıyoruz hayati riski yok ama Allahın izniyle iyi olucak. Bütün bebekler iyi olsun inşallah
MuucizeminAnnesii Milenka Şuana kadar gelişimi iyi ilerledi, hayırlısı bakalım . İnşallah tez zamanda kucağıma alabilirim .. Tüp bebek bir de aklım çıkıyor
Milenka MuucizeminAnnesii Rabbim sağlıkla sihhatle kavuşmanızı nasip etsin.Yavrunuza ve size hayırlı sağlıklı uzun ömür versin