Merhabalar Kızlar bugün 37+6oldum önümüzdeki Çarşamba sezaryen günüm bı aksilik olmazsa inşallah. Malum karinlar büyüdü aslında 8kg aldım bence çok değil ama malum bölgeyi göremiyorum sizler temizliği neyle yapıyorsunuz bekleyipte doğumdan bir gün önce mi yapsam neyle yapsam bilemedim fikirlere açığım 🤗
Son hafta genital temizlik
Sysesra ben 3 haftada 1 agda yaptırıyorum kendimi bildim bileli. Hala öyle devam. Kendin göremezsin yapman imkansız bence ağda yaptır doguma gitmeden bir kaç gün önce. Rahat edersin.
tandirella001 Hiç yaptırmadım🙈 ağda bandı ile afedersin arkaları aldım biraz temizledim ama fena halde yoruldum heryerim kasıldı sanki sonra bıraktım gerisi duruyo🤦 jiletle.yapsam kısa zamanda çıkacak ben istiyorumki ameliyatlı olcagm için bı sure temiz dursun yapamam çünkü doğumdan sonra bı zaman
Ben goremediğim için jiletle alıyorum bu aralar hiç acı cekmeyede takatim yok ağdayla
eldms Hamilelik oncesi lazere gitmeye coook heves ettim bı turlu nasip olmadı çünkü oda utandigim için gidemedim keşke gitseydm dediğin gibi bendede az çıksaydı kendim hallederdim şuan belki😕 smdi eşim diyor doğumdan sonra direkt lazere başlıyorsun diye inşallah gidicem bakalım bı doğurup lohusaligi atlatayimda
BurcuGorkem bende bu zamana kadar öyle yapiyodum ama doğumda jiletle alıp gidersek ertesi gün çıkmaya başlayacak şuan onu dert ettim 🤦
Sysesra o zaman tek çare ağda salonunda yaptırmak canım. Utanacak bir şey yok onlar her gün bir sürü görüyor 😅
Sysesra direk bence kuaföre gidip ağda yaptır diğer türlü kendini mahvedersin bende 5kilo aldım ama asla göremiyorum göbek direk büyüdüğü için 😊🥲 ben zaten hamile olmadan önce lazere gidiyordum son bi seansım kalmıştı hamile olduğumu öğrendim 😊 şuan o yüzden pek çıkmıyor ama yine doğuma yakın ağdaya gidicem hem daha geç çıkarıyor hem daha temiz oluyor
Sysesra Başka doğum düşünmüyorsan kesinlikle git ben ikinci doğumu yapıcam evlenmeden önce gitmiştim çok rahat oluyor. Jiletle alıyorum iki dakika sürmüyor tek tük çıkıyor ama genitalde çok azalma olmuyor
Ayselina bence 2 ayda bir lazere gidip atış yaptırsa yine mantıklı ağda da 2-3 hafta da çıkarıyo 2 ay gidiyosa lazer bitmese de atış yaptırmak daha iyi değil mi hiç değilse iki ay rahatsın 😕
Canım benimde yarın doğumum var Allah’ın izniyle. Bende cok kararsız kaldım ağdaya mı gideyim diye ama jiletle alacağım yarın sabah hiç ağrı çekmek istemiyorum zaten çok zorlanıyorum
Sysesra bence agda ile yap çünkü doğumdan bi süre orası ile ilgilenemiceksin ne kadar geç çıkarsa okadar iyi olur senin için ben anneme yaptırıyorum estetisyen kendisi emekli oldu evinde makinesi var arada komşulara yapıyor