Ceysii01 Kizlar bende tup bebekler hamileyim 4+4 doktorum 2hafta sonra gel dedi ama ben ilk gebelimde kesem haftasina gore gelismedi icin dusuk yapmistim buyuzden keseyi gormek istiyorum ne zaman gitmeliyim acaba 8gun 204 kan degerim 12gün 1052 dun baktirdim
Ysemek Limonsekeri sanirim oyle canm benm doktrmda muhtemeln stres olmim die iki hafta dedi cnku gittigmde hem keseyi hem bebegimi gordm hani gidiosn kese goruosn bekleyelm diolar bebek gormek icin insan stres olur bence
EsraKrkmz Limonsekeri benim adetim 10gün gecikmisti beta 20bin cikmisti acilde hemen keseyi gördüler iki gün sonra kalp atışı icin gittim 6haftalikti doktor hem alttan hem üstten goremedi 1hafta sonra gel dedi gözükmekte kürtaj olacaksınız dedi ben 2hafta sonra gittim kanamam felan yoktu ve cok sukur gördüm minigimi. Cok acele etmeyin bence erken gidip cok yıpratıyor.
Limonsekeri EsraKrkmz bende bu yüzden korkuyorum küçük olduğu için korkuturlar boşuna üzülürüz falan stres yapmak istemiyorum
Ceysii01 Ysemek siz gec gittiniz sanirim sizin dediniz zamana yakin doktorum kalp atisi icin cagirdi 6+5 de
Ysemek Ceysii01 benm ilk kontrlm 6+2 denoldu iste adetimi tam 2 hafta gecmsti ilk gidismzdede cok sukur keseyide bebisimizde gorduk
Ysemek Kizlar bide benm hesabima gore doktora gittigmde 5+3 duk yani son adete gore ayrica yumurtlamami falanda biliyorum yani erken falanda olmadi bebegim ultrsnda 6+2 de cikti nasi oluo bu
Limonsekeri Ysemek belki erken gebeliğin olmuştur bazen tam yumurtlama zamanında bile olmuyor 🥰 demek ki daha erkenden minik oluşmuş 😊
Eloshi Ysemek cnm banada doktor regl tarihime gore 2 gun ileridesin dedi neden ole olmus bende anlamadim seninkide bise sanirim😊
Limonsekeri Ysemek evet canım zaten genelde adete bakıldığında daha büyük hesaplanıyor ultrasonda küçük gözüküyormuş ama sen erken gebeliğin olduğu için ultrasona göre bak 🥰😘 allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Happybsrn blueberyy00 Sabah bulantıları kusmaları , yataktan çıkamama yemek yemeyi unuttum meyve ve yoğurt sadece , dayanamayıp doktora gittim prilam verdi inşallah iyi gelir ne kadar zormuş hamillelik ☹️
blueberyy00 Happybsrn inşallah iyi gelir bende çok bisy yiyemiyorum yoğurtlu çorbalar bastırıyor miydemi sadece yayla çorbası felan yapıyorum sürekli canım hiç birşey istemiyor
Happybsrn blueberyy00 benim sulu şeylerle hiç aram yok kusmam geliyor..Daha yolumuz çok uzun 👀 zaman hiç geçmiyor