Eloshi Kizlar 6+2 deyim cok aşiri üsüyorum ellerim ayaklarim buz gibi kansizlikda cikmadi böyle olan varmi aranizda.
Eloshi Ysemek atesim felan yok cnm kansizlikda cikmadi hatta doktor.cok iyi kan degerin dedi takviye fln vermicem dedi ama hic isinamiorum bilmiorum nie bu sicakta battaniyeyle oturuom
Benferus Eloshi bende öyleyim canım gece bi titremek geliyo içime tir tir titriyorum. Genelde bulantı kusmadan sonra oluyo benim 😔😔
smusta Tmmz benim kesenin mm bilmiyorum dün gittim 6 haftayım , haftaya kalp atışlarını duyarız dedi doktor
Limonsekeri Merhaba 🤗 Aranıza yeni katıldım 4+5 iz. İlk hamileliğim her şeyde oldukça acemi ve heyecanlıyım 🙃 Beta hcg değerim 685 iki gün sonra tekrardan kana baktıracağım. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız. 🥰
MelekMervertlek husnekoklukaya evet ilk gebeligimde 8. Haftaydı hatta geç döllenme olmus sanırım bundada böyle
Limonsekeri Kadın doğuma sizce tam olarak ne zaman gitmeliyim kese daha küçük olduğu için gözükmeyebiliyormuş o nedenle tereddütte kaldım bugün verdiğim kana göre hcg 1406 çıktı 🙃🤗
blueberyy00 Limonsekeri Bendede kanda 1495 çıkmıştı 3 gün sonra gittiğimde görmüştük tabi beklemek isterseniz bir hafta sonra da gidebilirsiniz
EsraKrkmz Limonsekeri benim adetim 10gün gecikmisti beta 20bin cikmisti acilde hemen keseyi gördüler iki gün sonra kalp atışı icin gittim 6haftalikti doktor hem alttan hem üstten goremedi 1hafta sonra gel dedi gözükmekte kürtaj olacaksınız dedi ben 2hafta sonra gittim kanamam felan yoktu ve cok sukur gördüm minigimi. Cok acele etmeyin bence erken gidip cok yıpratıyor.
husnekoklukaya Limonsekeri Limonsekeri kese küçük ise dr genellikle 10 gün sonra çağırıyor . Kesenin büyüyüp büyümediğini görmek için
Ysemek Limonsekeri sanirim oyle canm benm doktrmda muhtemeln stres olmim die iki hafta dedi cnku gittigmde hem keseyi hem bebegimi gordm hani gidiosn kese goruosn bekleyelm diolar bebek gormek icin insan stres olur bence