Berraeva Esraali Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun🌸 Evet zehir zıkkım olsun o paralar beni kandirdiklari için. Hakkımı hiç birine helal etmiyorum. Ama çok şükür en azından kafamda olusturdugum ön yargılarımdan kurtuldugum için mutluyum inşallah bı an önce burdan evime de gidersem çok daha mutlu olucam ❤️
_cekirdek54 Berraeva Zor günler zamanlar atlatmışsın. İnşallah geride kalır herşey ve bebeğine sağlıklı bi şekilde kavuşursun.Çok geçmiş olsun . Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini 🌸
Berraeva _cekirdek54 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun❤️Evet hiç kolay olmadı gercekten o yüzden lütfen sizler çok çok dikkat edin kendinize 🙏
Berraeva 300917 Ben de doğum sonrasını bekliyodum aşı için ama şimdiki aklım olsa kesin olmuştum hele bu ara bu kadar vaka varken kendinizi lütfen riske atmayın ❤️
Hafizeplt Berraeva çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla bir an önce taburcu olursun bebişinş görürsün💜
zeyesra Çok çok geçmiş olsun.. Sizde bir kaç güne kadar tam düzelirsinizz💗merak etmeyin… Miniklerimiz çok güçlü o da bi an önce toparlar ❤️bu süreçte kendinizi bebeğinize güzel şekilde hazırlayın,Rabbim şifalık versinn🙏💗❤️💚
Berraeva zeyesra Cok cok teşekkür ederim inşallah bı an evvel burdan çıkayım bebeğimi kucağıma aldığımda tüm sıkıntıları unuturum 🙏
2melekannesi_ Berraeva canım öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın 🤲🏻 Hiç kolay olmamış ama sonu güzel bitmiş çok şükür bebeğin sağlıklı ya o sevinç yeter insana inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla evine döner bebeğine kavuşursun 🌸
Berraeva 2melekannesi_ Çok teşekkür ederim evet çok şükür bebeğimin sagliginin yerinde olduğunu bilmek tek tesellim ben bı şekilde zaten atlatiyorum her şeyi 🌸
Beyzan Berraeva Neler neler yaşamışsiniz ne acayip hastalık şu korona para ile bile gücün yetmiyor bazı şeylere. İyiki hastanede yatmayı kabul etmişsiniz hemen müdahale edilmiş bebeğinize. Sağlıkli olmasına çok sevindim Allah size de en kısa zamanda toparlanmayi nasip etsin inşallah. Başta siz olmak üzere tüm koronali hamilelere ve annelere Allah şifa versin normal insana bile zor bir hastalıkken hamileye daha da zor 😔😔😔
Berraeva Beyzan Aynen öyle gercekten öyle illet bi şey ki paranla bile kendini tedavi ettirmeye gücün yetmiyo ne yazık ki. Bebeğim için yattım hastanede acil bı durumda müdahale edilsin diye iyi ki de öyle yapmışım ve çok şükür şu an bebeğimin sağlığı yerinde. Çok teşekkür ederim inşallah bebegime de kavuştum mu tüm sıkıntılarım gecicek Allah’ın izniyle. Allah kimseyi bu hastalıkla imtihan etmesin özellikle de hamileleri 🙏
Zelsonr Berraeva Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲💜 Hayırlısıyla sağlıkla bian önce yavruna kavuştursun rabbim🤲🤲
Gkces09 Geçmiş olsun çok şükür kazasız belasız sağ salim doğurmuşsun Allah beterinden korusun tez vakitte sen de evine geçer bebeğine kavuşursun inşallah 🤲
Morvy Berraeva çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsınız ve bebeğinize kavuşursunuz🌸 keşke hemşireler bir fotosunu çekip size gösterselerdi:)
Berraeva Morvy Çok istedik ama maalesef onu da yapmayacakların söylediler inşallah annem aldığında fotoğrafını bize atınca öyle görmüş olacağız ,😔
a_burcu_bur Berraeva canım çok çok geçmiş olsun. Bebişin de hayırlı olsun. İkiniz de sağlıklı huzurlu musmutlu olun inşallah 🙏🏻 bişey sorucam bu arada covid aşısı yaptırmamış mıydın. Kaç haftalıkken korona oldun.
Berraeva a_burcu_bur Çok teşekkür ederim. Yok doğum sonrasına düşünüyodum ama keşke olsaymisim. 36 haftalıkken korona oldum
Rojdakoymen Berraeva bende covid geçirdim 24.haftamda şiddetli öksürük ve nefes darlığı yaşadım idrar kaciriyordum öksürmekten.cok şükür atlattım 31. Haftadayim şuan hikayeni okuyunca gözyaşımı tutamadım o kötü günler geldi aklıma ALLAHIM kimseyi sağlık ile sınamasın sana da o tatlı bebişinede sağlık diliyorum Allah yardımcın olsun canım benim🌼🙏
Berraeva Rojdakoymen Size de çok çok geçmiş olsun Allah kimseyi inşallah bu hastalıkla sınamasın. Gerçekten yaşamayan bilemez. Benim şanssizligim son ayda olması sebebiyle bebeği tehlikeye soktu çok şükür o da kazasız belasız doğdu. Zaten ilk isimiz eşimle bı kurban kesicez bu musibetten kurtuldugumuz için farz oldu gercekten