Bir çok post açtım son zamanlarda buraya belki bilenleriniz biliyodur. Covid geçirdim ve çok şiddetli öksürükten bebek zarar gördüğü için hastaneye yatışım yapılmıştı cuma günü. (Özel takipliydim ama kendi doktorum beni alamayacağını söylemişti devlette yatışım yapıldı doğumun da başlarsa orada olacagini söylemişti)Pazartesi gününe kadar ne yazık ki öksürük falan kesilmedigi gibi daha kötüye gidiyordu. Bebek doğru dürüst hareket etmiyordu ve sürekli serum verilerek hareketi kontrol altında tutuluyodu. Pazartesi günü (09.08)öksürüğüm diğer günlere nazaran bi tık daha azalmıştı ama benim vücudum öksürmekten o kadar çok agriyodu ki kolumu kesseler kaldırıp tepki verecek halim yoktu. Aksam saatine kadar normal hastane odasında her zamanki gibi uzanıyodum saat 17.00 benden bi sıvı aktı. Altımda hasta bezi vardı çok öldürdüğüm için idrar kaciriyodum🙄 hasta bezi anlam veremedigim bı şekilde tutamadigim bi sıvıyla doldu hemen lavaboya koştum hala devam ediyodu. Hemşireye haber verdim benim suyum geliyo diye. Beni hemen doğumhane katına aldı. Oradaki ebe alttan bakti evet suyun geliyo ama açıklık 1 cm. Ve hiç sancım da yok. Nstye bağlandı yok sancı falan hak getire ama ben de çok korkuyorum bı yandan ağlıyorum bu halde nasıl doğum yapicam benim parmağımı kaldırmaya gücüm yok ki diye. Doktor geldi o da muayene etti acıklık 10 dk da 1 cm daha olmuş nstde sancı yok ama sen çok şiddetli sancı cekiyosun dedi hissetmiyo musun dedi hayır dedim. O kadar vücut ağrım var ki agrilari bile hissetmiyodum ama durmadan hala öksürüyodum. Doktor bu şekilde sen normal doguramazsin bu öksürükle dedi zaten halin de yok ki nasıl doguracksin dedi. Ben de zaten beni sezeryana alın diye gözünün icine bakıyodum hemen kabul ettim. Sezeryana alındım bebeği göstermediler bana yenidoğan yoğun bakımda küvözde kalacağını onun da korona testlerinin yapılacağını bu süreçte onu hiç goremeyecegimi söylediler ve doğumdan sonra tekrar ben kovid servisine getirildim. Doktorum odaya geldi. İyi ki normal doğum için zorlamadigini kovidin bebeğin kordonunu çürütmeye başladığını ve kordonun düğüm olduğunu bebeğin de kakasını yaptığını söyledi. Ameliyat sırasında farkedilmis gercekten bebeğimin verilmiş sadakasi varmış. Çok şükür sağlık durumu iyiymiş ben henüz göremedim ama olsun sağlıklı olduğunu bilmek yetiyo bana. Bugün de verilen test temiz çıkarsa bebeğimi taburcu edecekler annem gelip bebeğimi alacak. Biraz fazla uzun oldu kusura bakmayın. Aslında çok daha fazlasi ama daha fazla sizi sıkmayayim. Yani siz naparsaniz yapın nasıl doğum yapmak isterseniz isteyin hepsi boşmuş kaderin üstünde bir kader daha varmış. 9 ay boyunca takipli olduğum hastane beni almadı ve ben devlet Hastanesi’nde asla doğum yapmak istemezken Allah bin kere razı olsun hepsinden özel gibi muamele gördüm ve utandim tüm aklımdan gecenler için. Allah doğumun bile hayırlısını nasip etsin herkese kimse bu şekilde doğum yapmak istemez eminim o yüzden kendinize özellikle de bu ara çok dikkat edin. Ben de inşallah en kısa zamanda taburcu olup bebeğime kavuşmayı sabirsizlikla bekliyorum ❤️🙏