burcuali38 Ozlem16 prenses doğum dedikleri şey canım epidural normal doğum 4 cmden sonra belinden iğne yapıyorlar sancıyı hissetmiyorsun acısız doğum yapıyorsun yani 😇
Kubra3458 Ozlem16 40+3te doğum yaptım ve dogum sancılarımın başladığı gün doktora gittiğimde ne açılma vardı ne bebek kanaldaydı.Ne de cok sancı cıkmıstı nstde Yani doğumdan önce olmayabiliyor herkesin
burcuali38 Ozlem16 iğne hiç acıtmıyor ki normal koluna iğne yaparken ne kadar acıyorsa o kadar acıyor.Özelde yapıyorlar epidurali ve ek ücret alıyorlar canım bilgin olsun
burcuali38 Ozlem16 gerçekten ne kadar ek ücret alırlarsa alsın değiyor aldıkları paraya.Biz 350 tl gibi bi fark ödedik ama 350 değil 3500 olsa yinede değer.Çünkü hiç acın sancın kalmıyor kuş gibi oluyorsun 4cmden sonra 😍
Esrglr Ozlem16 benim 40 hafta da olmadı üstüne 1 hafta daha beklediö yine olnadı. Suni sancı yedim yine sancı olmadı en son sezeryan oldum artık☺
Ozlem16 Esrglr hic beklemem valla okdr para verecem birde beklyecem sali gunu doktora yatisimi yap diyecem ne gecemz kaldi ne gunduzumz
Esrglr Ozlem16 tabi sağlıklı ve daha kolayı normal olanı ama olmayınca olmuyo. Sezeryanda aynı sağ salim kucağına alırsın inşallah☺
Zagrozunannesi Gurbetgelini beni de gerı eve gönderiler ya 41+4 olucam 2 saat sonra😂bi parmak açıklık var dedi keske 2 cm olsa da gidip doğursam ben napayım 🤣🤣
Gurbetgelini Zagrozunannesi inşallah sağlıcakla doğururuz canım bakalım bende de perşembe günü ne olacak
CananUzun bende 41+3 üm 41 dolana kadar beklenilecek perşembeye kadar paşam gelmezse yatış yapılacak , inşallah kendi sancımla giderim son günler geçmiyor maalesef