Ozlem16 Kizlar bu haftaya kadr acilma.olmadiysa bundan sonra olma ihtimali olurmu suni sanciyla dailde olsa
Esesli Ozlem16 yengem de komşumda 1 cm açıklıkla yattı hastaneye onu pek açıklıktan bile saymıyorlar aslında suni sancı ile normal Doğum yaptılar.
Gurbetgelini Ozlem16 canım ben 41 haftalık oldum 2 santim açıklığım var ve bana sancı vermediler artık çok bunaldım perşembe tekrar gideceğim
Ozlem16 Ciara93 benim sali gunu tam 40 haftam oluyor cnm sali gunu doktorm gel dedi galiba suni sanciyla başlayacgiz acilmazsa sezaryan ama her ikisinin acisini cekmektense diyorm direk sezaryanmi olsam
Ciara93 Ozlem16 benim en üzüldüğüm şey bu ya sancıyı çekip çekipte sezeryan olanlar :( vallahi bu konuda yönlendirmek istemem cnm ama açılma sancı vs olmazsa düşünebilirsin. Umarın her şey yolunda gider 👍
aybikk Ozlem16 ayyyynen öyle cidden 40. Haftam neden 41 anlamıyorum çocuk gelmiyor işte başlat gitsin çok bunaldım yani herkes soruyor sanki doğduda söylemiyoruz 😕
Gurbetgelini Ozlem16 ah bende bilsem canım 2 santim de açıklığım var Perşembe’ye tekrar gideceğim geri göndermek isterlerse gelmeyeceğim mecbur bana bakacaklar
Gurbetgelini aybikk aynen canım al benden de o kadar her gün 10 kere arayıp soruyorlar beni bunaltıyorlar artık
Ozlem16 Gurbetgelini benim bebek şuan cok sert hareket ediyor korkuyorm biseymi oluyor bebege acaba kesintisiz 2 saattir oynuyor
Zagrozunannesi Gurbetgelini beni de gerı eve gönderiler ya 41+4 olucam 2 saat sonra😂bi parmak açıklık var dedi keske 2 cm olsa da gidip doğursam ben napayım 🤣🤣
Ozlem16 Benim sali gunu 40 haftam olacak doktor bana sali gel muaneye diyor daha ne muayenesi bu ya hem 115 lira muayene ücreti verecm birde yatis yaparsa 2.200 de ona zaten dogumum gelmis muayene ne anlamadim
burcuali38 Ozlem16 benim 40+2 sancım başladı 40+3 te doğum yaptım sancımı suni sancıyla destekleyerek oldu doğumum
burcuali38 Ozlem16 canım zaten ben hastaneye gittiğimde 3cm açıklık vardı 4 cm olana kadar suni sancı aldım sonra epidural yapıldı epiduralden sonra 45dakika içinde doğumum oldu o yüzden çok çekmedim suni sancıyı bişey diyemicem 😦