Selin_34 22+1 oldum hala hissetmiyorum. Bu durum beni baya bi üzmeye başladı. Oysaki kaç aydır bugünleri bekliyordum ama oğluşumdan hiç bi tepki yok🤦🏻♀️
nvn-mutlu Selin_34 valla canım bende 23 haftalık oldum hissediyorum ama öyle aşırı net değil bazı anneler dışardan belli oluyor falan deyince şaşırıyorum açıkçası 🤷♀️Doktorum hep 25 ten sonra netleşecek diyor bakalım 🤔
Dlkhtpgl Selin_34 azicik daha sabret 1 2 hafta sonra sikayet e baslicaksin Dur canimi acitma evladim.diye😊
Annesininbitanesi1 Selin_34 canım 21+5 im bende arada hissediyorum bütün gün oynamıyor normal yani çok bellide değil zaten benim oynadığı falan gözükmüyor herkeste Farklı büyük ihtimalle
Selin_34 nvn-mutlu evet bende okuyorum bazen çok hareketlilermiş dışardan belli oluyorms🙈 ben daha içerden hiç hissedemedim ki dışardan göreyim😀😀 en yakın zamanda bizede nasip olsun inşallah artık🤦🏻♀️🤣
nvn-mutlu Selin_34 Allah’ım bunu hayırlısı ile kucağını almayı nasip etsin inşallah canım ❤️🤲 cinsiyeti ne minnoşun
Selin_34 nvn-mutlu Maşallah cok güzel ismi rabbim hepsine sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inşallah 🙏😍
Selin_34 Fatmanureser cuma günü gideceğim ama geçen hafta detaylıya girdim göbeğimde yağ varmıs ama hiç sormadım acaba o yüzdenmi hisetmiyorum diye. Doktor dedi zayıfsın ama göbeğinde baya yağ var 🤦🏻♀️🤣
Selin_34 Annesininbitanesi1 tabi kişiden kişiye değişiyordur illaki de benim tek korkum bişey mi oldu acaba diye. Yoksa iyi olsunlar yeterki napalım geçte hisederiz😌