Esra-sari merveacikgoz eşler kabul edilmiyo canım bebek odaya gelince eşin görmeye gelebilir bide ziyaretci saatinde. Bayan refakatcı kalabiliyo
Tosbik06 merveacikgoz bnm eşim orda çalışıyor o yüzden o benle kalıcak. Annesi veya benm annem de gelebilir.
Yamacin-Annesi merveacikgoz böyle yaparak insanları özele yönlendiriyorlar saçmalık ya ben belki eşimi istiyorum belki annemi istiyorum böyle giderse demekki özelde olucak dogum ama ayrı ida isteme durumu varmış parayla öyle kabul ederlermiki 🙄
19ida19 Eşi bırak normal dogum olursa annenizi bile almıycaklarmiş sezaryanda alıcaklarmış cok şacma degilmi normal dogumda kadın kendıne bakabılıyormuş
Borusesi 19ida19 evet çok saçma ben 18 yaşında yaşadım o duyguyu sen kendine bakabilirsin dediler kimseyi almadılar
merveacikgoz Borusesi 19ida19 insan en çok eşinin desteğine ihtiyaç duyuyor hevesim çok kırıldı şu an ya ben eşim kalabilir diye düşünüyordum 😭😭😭😭
elayaz_ Devlet hastanesinde sadece sezeryan olursan refakatçi kabul ediyorlar normal doğum olursa kimseyi almıyorlar
Semakkk32 elayaz_ normal dogum gerceklestikten sonra refakatci aliniyor, dogun oncesi evet gebenin yanina kimse alinmiyor
Semakkk32 Pandemi dolayisiyla refakatci sayisi vs azalma söz konusu..devlette kadin dogumda erkek refakatci bulundurulmuyor zaten..1kisi o da bayan
caglaaslanyy Semakkk32 dogum sonrası babanın 5 ve 10 dk bebeği görme hakkı var ve refakatcı değişimi olmuyor ona göre de anne adaylarımız tedbirli olursa iyi olur 😂
Semakkk32 elayaz_ İstanbul basaksehir cam ve sakurada o sekilde oluyor o zmn diger hastanelerde almiyolar demekki
elayaz_ merveacikgoz malesef ve dediğiniz gibi insan en çok eşim yanımda olsun birşey yapmasın ama yanımda olsun istiyor onun güvenini hissetmek istiyor ama almıyorlar
merveacikgoz elayaz_ bende akhisardayım cuma günü gittiğimde soracağım inşallah eşimin kalmasını kabul ederler benim ailem uzakta gelemiycek eşimin ailesi var kayınvalidemide severim ama yinede eşim kalsın istiyorum 😔
merveacikgoz Tosbik06 sonuçta kalma ihtimali diye bişey var o zaman %100 erkek refakatçi yasak diye bi kaide yok demekki
Tosbik06 merveacikgoz yok benm abimde yengemin yanında kalmıştı. Odais iki kişilikti ama sadece yengem vardı odada. Abim de öbür yatakta yatıyordu. Normal doğum olduhu icjn öbür gun geldiler ztn
merveacikgoz Yamacin-Annesi özelde almış başını gitmiş ya ben özele gidiyordum 8 ay içinde 2 kez zam yaptılar son ayımda devlete gitmeye karar verdim ne muhatap olacağım biri var ne içimi rahatlatan biri bakalım Allaha emanetiz özel oda yada parayla oda diye bişey varmı cuma günü gittiğimde öğrencem umarım vardır 😔