Semakkk32 Kizlar bebek hareketleriniz nasil. Haftalarimjz ayni merak ettim..2gundr daha agirlasti sanki bizim bebek hareketleri sizlerde nsl?
Sekerkupu Semakkk32 Acayip haraketli sürekli vuruyor toparlanıyor bir tarafa 🤨 sancı mi acaba anlamıyorum da gerçi
Semakkk32 gokhande bugun kontrolumuz vardi hatta muayenemiz cok sukur iyiydi..bebisimin pozisyonu degismis yan duruyo galiba o yuzden diye dusunuyorm
gokhande Semakkk32 büyüdükleri için sığmaya çalışıyor onlarda napsınlar 😍 bana doktor 28. Haftadan beri hareketlerinde azalma olabilir endişelenme dedi haftaya gidicem inşallah
Semakkk32 merve-shnbs aynen ben o kdr alismisim ki cok hareketli olmasina 2gundr boyle agirlasnca sasrdm..
merve-shnbs Semakkk32 bende de aynısı oldu hatta dayanamayıp nst ye gittim 😀 doğunca biraz uyusa dicem biliyorum ama içimdeyken hiç dursun istemiyorum
pnrysfdnz Semakkk32 12 den once 34 tuk kontrole geldik 2380 dedi bana az geldi ama 35 le uyumlu dedi 🤷♀️🤷♀️
pnrysfdnz 34+1 olduk ama erken doğum riski oldugu icin bu geceyi hastanede serumlarla ignelerle geçiriyorum 😢
ozlmakdmr 34+3 olduk bugün. Bugün bii ağırlaştı yoruldum birazcık ondanda olabilir amaa baya bii ağırlaştım..
ozlmakdmr Gamzemutlu yorgunluktan kaynaklı sankii göbeğim düşecek gibiydi 😂 oturmakta yatmakta kalkarken falan zorluk çekiyorum… böyle kaburgalarımda baskı varmış gibi Aldığım nefesten yetmiyor gibi