Merveselimmm Minou dikişleri iyileşmedi kırkı çıktı hala iltihap geliyo dedi sizliyomus da. Geçen yine bı arkadaşım zorunlu sezaryen oldu 3 gündür çok canım yaniyo diyo. Biri daha oldu ağlıyodu acıdan. Gözüm korktu hep bana mı denk geldi herkesin mi böyle bilmiyorum. Sadece iki arkadaşım normal doğum yaptı ikisi de çok memnundu
canann34 Kuyruk sokumu kemiğimde kırık var önceden doktor uygun çatı dedi ama ağrıma riskini göze alamadım sezeryan günü aldım korkuyorum çoook 5 gün kaldı
Emelcmn canann34 bana da öyle demişlerdi . Ama kırık olsa insan yerinde duramaz bence benim agrimiyor da
Minou Merveselimmm ayyy bnde sezaryen düşünüyodum, bnm arkdaşlarmın hepside ikinci günde ayaklandılar çok memnun kalmışlardı , aksilikler olabiliyor doktor hastane bünye vucüt yapısı vs değişkenlik göstrebiliyor sanrm , çok üzüldüm arkdaşlarına :()
Teacherr Merveselimmm ben normalden sezeryana döndüm son anda mecburi olarak. Ama hiç öyle değildi yani beş saat sonra desteksiz kalkıp yürüdüm bir haftada da ev işi yapacak ladar iyiydim bebeğimle kendim ilgilendim. İki bucuk ay oldu doğum yapalı dikiş izim de yok denecek kadar az. Sezeryan anlatıldığı gibi değil bence
Merinosunannesii Merveselimmm bence size öyle denk gelmiş bir arkadaşım sezaryen oldu 2 buçuk sene önce bana bir anlatıyor Allah ım çok kötüydü çok fenaydı yürüyemedim kambur durdum hep falan filan hiç etkilenmedim ondan isteğe bağlı sezaryen oldum 3 günde toparlandım elbette acı oldu 1 hafta olmadan kendi işimi kendim yaptım Çanakkale de yaşıyorum doğum yaptıktan 14 gün sonra adapazarına gittim 10 gün orda kaldım beni gören kimse inanmadı sezaryen olduğuma görümcem anlattı ben normal doğurmuştum 40gün boyunca rahat oturamadım sen cok çabuk toparladın maşallah dedi bence kişiden kişiye göre değişiyor
Ozgull11 HandeC normal istiyorum benimkilerin biri düz diğeri ters duruyor eğer dönerse normal doğum olacak inşallah 😍
nurdanyilldizcakmak Şu an 38+1 haftalığız , bu perşembe yani 2 gün sonra planlı sezeryan olacağım, Rabbim tüm bebeklere ve annelere sağlık sıhhat nasip etsin , bebislerimizin hepsi sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah 🥰🙏
Sedefhanm54 nurdanyilldizcakmak ben de 38+3 de planlı sezeryan düşünüyorum ama çevremdekiler erken olduğunu söylüyor 🤭
Irmak1925 Normal istiyorum ama 32+4 üz şu an ve 110 kiloyum bu kiloyla normal doğurabilir miyim bilmiyorum
Rozerr06 Irmak1925 teyzem 130 Kilo ile 10 dk da doğurdu çıktı. Kiloluyum diye düşünüp kendini korkutma normal doğumla kilonun bir alakası yok kendine inanman yeterli 😊
Gizemkcer canoldunbebegim ben afyondayım özel fuar hastanesinde yapacagım insallah ama medical park hastaneleride yapiyor diye biliyorum da isimden dolayi sanirim oralarda ucret cok diye duydum
canoldunbebegim Gizemkcer evet bencede çoktur hiç görüşmedim ama normal doğuma bile 10 bin falan istiyorlar
Alaz_alaz Benim 3. Gebeliğim Diğer İkisi Normal Oldu 😇 Rabbim İzin Verirse Bunuda Normal Doğurmak İstiyorum Hayırlısı 🙏🏻🥰
Haticekbky Egekusumm evet canım ben epiduralli normal doğum yaptım sancını alıyolar bebek senin ıkınmanla vajinal yoola çıkıyo
Mila33 Ben normal doğumdan çok korkuyorum epitural istyrom ama nasıl olur bilmiyorum daha önce yapan var mı
Gizemkcer Mila33 bildigim kadariyla belden igne vuruyorlar sanciyi hissetmiyorsun doktor ikinman gereken zamanda sana bunu belirtiyor ikiniyorsun
ecemalby Mila33 Epidural açıklık belirli bir santime geldikten sonra takılabiliyor yani tamamen acısız denemez ama biraz daha rahat oluyor tabi
Hacerkvnc Mucizeammm benimde çok korkum vardi ilkimde gerçekten zormuş şuan ikincide korkum iki kat ama bu defa bebeğime kavuşmak için katlanırım her türlüsüne