Askiletotomsu HandeC üçüncü secenek koymanız yanlış .epidural dogurunca normal dogurmuyormuyuz. Epiduralli normal doğum denilebilir sanki bence . Epidural düşünüyorum ben
Meryemoz Askiletotomsu olur mu igne bile olsan normalden saymayanlar arkadaslar var hic müdehale olmayacakmis 😁
Anesanne HandeC epidural diye bir doğum yöntemi yoktur. Epidural bir anestezi çeşididir ve birçok ameliyatta kullanılabilir. Normal doğumda da ağrıyı azaltmak amacıyla kullanılır.
ummuhancelik İlk gebeliğim normal doğum istiyorum🌺 hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah mevlam😌
Aylin2011 Valide benimde ikiz kaç haftalıksınız iki tane normal doğumum var ama ikizler nasıl doğar bilmiyorum
Rozerr06 Valide Bebekler baş gelişi ise normal doğum için sorun olmaz. 😊 Akrabam ikiz normal doğum yaptı, üstelik biri tersti 🙃
Merveselimmm HandeC ben de öyle düşünüyordum biliyo musun arkadaş sezaryen olana kadar sonra ondan daha çok korkup normale karar verdim 😅😅
canoldunbebegim Gizemkcer merhaba bende düşünüyorum ama yapan hastaneler hangileri bilginiz varmı bide fiyatlar ne civarda
Gizemkcer canoldunbebegim ben afyondayım özel fuar hastanesinde yapacagım insallah ama medical park hastaneleride yapiyor diye biliyorum da isimden dolayi sanirim oralarda ucret cok diye duydum
Renesme Belimde 2 platin var ama normal doğurucam inşallah. Şimdilik bebeğin pozisyonu da iyi. Bakalım ufaktan da tırsmıyorum değil ama ameliyat olmaktansa herşey benim kontrolümde olsun daha iyi bence.
Hiraa Yasemiiin canım bana 38+4 haftalıkken gun verdı ama haftaya kontrolum var dahada erken olabılır dedı
Sevgikaya1525 Symazturk hayırlısı kuzum bende öyle düşünüyorum 38 de benimde olcak inşallah açılma olur diorm😂bakalm bi
Naziferabia Sevgikaya1525 Bende 34+3 üm ama halen dönmedi bile ters duruyor normal doğum istiyorum inşallah sezaryen olmam. Genelde normal doğumdan korkarlar Bende sezaryenden biraz korkuyor gibiyim neden bilmiyorum