Asdre 6.haftada doktorum kalp atışı yok dedi. Bekleyelim bir hafta daha dedi. Biz bir hafta daha bekledik. Ardından tekrar kalbi duyamadık kürtaj dendi. Ben inanmak istemedim tabi.. kendimi annemin yanına attım başka şehire. Orda annemin doktoruna gittim o da bu bebek yaşıyo kesen bozulmamış bekleyelim dedi. Ümit umut herşey tekrar başladı tabi. Sonra başka bir hastaneye daha gittim o da aynı şeyi söyledi. Çünkü bebek normalde 8 haftalık ama içimde 6 haftalığa kadar küçülmüştü. O yüzden gittiğim doktorlar bana bekleyelim dediler. Bekledik bizde ama ben hissediyordum tabiki duyamayacağımızı çünkü gebelik belirtilerim azalıyordu. Ama kanamam hiç olmadı. En son 9.haftaya girerken kusma halsizlikle gittim hastaneye. Bu arada da çok hastalandım grip de vardı tabi. Bana sana anestezi veremeyiz dediler. İlaç ve serumla düşük yapmamı denediler olmadı. Kanamam gelmedi yine. En son kürtaja aldılar. Ben canlı canlı kürtaj oldum. Bebeğimi patolojiye göndermek istediğimi belirttim neden böyle olduğunu bilmek için bir de eşimle genetik test yaptırdık. Her biri temiz çıktı. Kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum kan pıhtılaşmam olmadığı halde. Şuan sağlıklı giden bir hamileliğim var. İçini ferah tut. İçindeki bebeğin sağlıklı olmadığı için yaşıyorsun tüm bunları. Hep tevekkül et şükür et. Kendi sağlığını düşün. Erteleme zehirlenerek gitme hastaneye. Sana diyebileceklerim bunlar canım...