Mihnurkacmaz Kızlar 5 haftalık hamileyim tokattayim iyi kadın doğum doktoru bulmam lazım siz hangisine gidiyorsunuz devlet mi özel mi çok kararsizim???
RanaNar Mihnurkacmaz bende aynı şekilde İlhan hocaya gidiyorum çok memnunum Tokat’ta bulunmaz bir nimet bence
Esrasaglik Mihnurkacmaz Medicalparkta Zülal Dumana gidiyorum. Aynı hastanede Mehmet Nalbantta çok iyi
RanaNar Aslihan233 ona dair hiç bir fikrim Yok inan ki ben normal de başka şehirde oturuyorum ama burda o kadar sordum İlhan hoca dedi herkes
Mehtap53 Aslihan233 ona güzel değil diyolar tokat devlette muhammet emin öz var yeni geldi bizim turhaldaydi super bir doktor ona bi git istersen çok iyi ilgileniyo
Glen Esrasaglik bacım zülal hanıma giderseniz benden selam söyleyin gülen die bi hatanız vardı size cok selam söyledi den😁
Partk AselNida ben de asker beye gidiyorum 😊 çok serin kanlı sizin her sordugunuzada yok sıkıntı olmaz problem yok diyor mu 😊
Anneyimanne Mihnurkacmaz AbLam tokat devlet hastanesine gidiyor doktoru abdulhakim dabankara ve kendisi memnun Tokat’ta olsam bende ona giderdim 👍
Dilekarducc Mihnurkacmaz bende medikalde mehmet nalbanta gidiyorum gayet memnunum. Hemde erbaa dan geliyorum😊
Burctn Mihnurkacmaz medical mehmet nalbant'a gidiyorum çokta memnunum ama ertan beyde cok iyi ya ikisi arasında bazen kararsiz kaliyorum ☺☺