Kızlar merhaba 13 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu çok az doktora gittim hemen bebeğimin gelişimi kalp atışı herşey çok normal progestan verdi dikkatli ol dedi düşük tehlikesi olabilir dedi böyle bi durum yaşayan varmı tedirginim bişey olur mu
13 haftalık kanama
Htcdre geçmiş olsun 🌸 bende ilk öğrendiğim günden beri kanamam oluyor kırmızı kırmızı bi gece hastanede yattım aşırı derecede kanamayla hala devam ediyor 17 haftalık gebeyim kese dışında kan birikiyor ve onu atıyor tekrar birikiyor düşük tehliksi var her hafta düşük önleyici iğne hap kullanıyorum bide progestan kullanıyorum vajinadan
- Düzenlendi
Htcdre benimde bu sabah bardaktan boşalırcasına kanamam oldu 14 haftalık plesanta rahim ağzına yerleşmiş o yüzden olmuş bebek iyi çok şükür 🤲🏻proluton başladık progestan fitil endol kullanıyorum inşallah eşik yukarı çıkar. İstirahat etmemi ihtiyaç haricinde ayakta kalmamam söylendi yatıyorum 🥺
sedanurakarken merhaba bu durum ne zamana kadar sürecek bilginiz varmı belirli bi zaman sonra geçiyor mu
Htcdre bilmiyorum canım bazıların bi zaman sonra duruyormuş bazıları da 9 ay boyunca yatarak hamilelik geçiriyormuş şuanlık devam ediyor benim kanamalarım kese dışında birikiyor bebeğe bi zararı yokmuş ama yine de korkuyorum
Htcdre 6. Haftamda lekelenme oldu igre vuruldum 1 tane, 12. Haftamda kanamam oldu. Progestan hpi verdi bitene kadar kullan dedi. Dinlen, uzun yola gitme kendini yorma , agir kaldirma, iliskiye girme dedi. İcinizi ferah tutun bicok kisi bunlari yasiyo bebekleride gayet saglikli oluyo. Korkmayın. Rabbimize birakin kendinizi hersey hallolur.
Htcdre benimkinde, kanama anlikti hemen gecti fakat lekelenme, temizlenme 1 haftayi buldu.
Htcdre bende 13 haftalık bebeyken böyle bi durum geldi başıma ancak benimki kanama değil kahverengi lekeydi. Bayram öncesi ve pazar günüydü 😢 acile gittim iğne vurdurdum hemen ardından doktoruma rica ettim bebeğimin kalp atışını vs dinledim ama bebeğim aşağı inmişti durum riskliydi. Bayramı hastanede yatarak geçirdim pruluton iğne ve progestan kullanıyorum hala. Şuan 16. Haftadayız çok şükür toparlanmam oldu ama bu süre zarfında anneme geldim lavabo harici asla ayağa kalkmadım ayaklarımın altında çift yastıkla yattım gece gündüz. Çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsınız 🙏 çokça sabır ve dua edin. Allah yardımcınız olsun inşallah sizde benim gibi hemen 1 ayda atlatırsınız 🤲🤲
SelinYakgul bende şuan aynı durumdayım plesanta rahim ağzına yerleşmiş sabah kanamam oldu. Acile gittik doktorum iğneler başlattı benide yatıyorum aynı şekilde ayaklarımın altında yastıkla 14 haftalık şuan
Aycicegim hiç üzülme canım bol bol dua et ben öyle yaptım bolca yattım dua ettim sadece lavaboya ve yemek için kalktım inan duş alırken bile fazla kalmadım maksimum 10 dk kaldım. Şuan herşey çok iyiye gidiyor maşallah 🙏🙏 sakın moralini bozma , bolca dinlen, duanı et🙏 Şuan iğnelere ve ilaçlara devam ediyorum ama ayağa kalkıyorum iş yapmasam bile ufak tefek birşeyler yapabiliyorum inanıyorum ki herşey daha güzel olacak Rabbim tez zamanda seninle ayağa kaldırsın inşallah bizim bebeklerde az yaramaz ne yapalım 😍😍
SelinYakgul sağol canım Allah razı olsun moral verdiğin için💕 inşallah iyi olurum bende, bebeğime birşey olmaz.. Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun gerçekten zor süreçler..
Bende 13. Haftanın başlangıcında oldum yajlasik iki haftadır ya kanama ya da kahverengi leke olarak devam ediyor defalarca doktora gittim. Bebek iyi dediler. Hatta doktor böyle çok hasta geliyor dedi. Bişey olmayacagini söyledi . Umuyorum olmaz. Dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarimiza alırız 🙏🌼
Korkma canm bende de oldu 6.7 haftalık ken igne de de proloton 4 tane we progestan bir kutu kullandım ıs yapmak esle birlikte olmak yasaktı we kaynanam geldi baktı bana 15 gün esim de ilgilendi yattım sürekli bol bol dengeli beslenmeye çakıştım hiç bir iş yapmadım neredeyse duş ta da oturarak ılık su şeklinde duş aldım we şükür ara ara da olsa lekelenmem geçti rabbim içini ferah tut sakın korkma 🥰 umarım atlatırsın sende herkes de oluyor gerçekten bu kahverengi leke sakin kal olumlu düşün