RamazanFuLyaUzuner Ben 5+4 yeni hamileyim kızlar son adet tarihim 5 haziran benimle aynı yada yakın olanlar var mı 🤩
Cansuu33 RamazanFuLyaUzuner Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin 7+5 günlük hamileyim bende. ))
Leylasezgin RamazanFuLyaUzuner bugün 7+1 olduk 😇😇 kalp atışını haftaya gidip duyacağız inşallah ah birde onu hissedeceğimiz günlere gelsek bir an önce 😍😍
minikkelebegimmm RamazanFuLyaUzuner bende sata gore 4+3 dun kan verdim 45 cikti yarin tekrar vercez insallah 😊
RamazanFuLyaUzuner Cansuu33 amin canım saol sende kucağına al insallah hayırlısıyla kalp atışını duydun mu ♥️
GamzeCan Ben bugun 5. Haftaya girdim 🤗 son adetim 9 haziran . Nasıl anladın hamiş olduğunu kan değerin kaç çıktı 😊
RamazanFuLyaUzuner GamzeCan ilk 391 iki gün sonra 899 çıktı canım kendim test yaptım çift çizgi çıkmıştı sen keseyi gördün mü
Minikbebek GamzeCan ne güzel Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah bende hamile olduğumu ogrendgimde 3 haftalıkti zaman çok yavasta geçse geçiyor çok şükür smdi 32 haftaligiz sizinde inşallah bugünlere gelir zaman ☺
Cansuu33 RamazanFuLyaUzuner 5+2 de gittim doktora göremedim ne keseyi ne bebeği 6+4 te gittim tekrar hem bebeği hem kalp atımını gördüm Allah'ın izniyle canım
Mrvnrtprak RamazanFuLyaUzuner evet dün gördüm inşallah 23 ünde de kalp atışını görücez dedi doktorum. Hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir inşallah 🙏🏻
Mihnurkacmaz Benle aynı hamilesin 🙂 bende 5+4 🙂 ben geçen hafta cumartesi test yaptım yani ayın 6sinda çift çizgi çıktı pazartesi kan testi yaptırdık ve hamileyim hala inanamıyorum 🙂 değerinde 1190 çıktı sağlık ocağında ki hemşire 2 hafta sonra kadın doğuma git şimdi gitsen de bişey gözükmez dedi
RamazanFuLyaUzuner Mihnurkacmaz ben de cuma günü yaptım canım aynen çift çizgi çıktı sonra kanda 889 çıktı pazartwsi gidicem bende özel doktora 6 haftalık oluyor insallah gözükür 🙏🏻☺️☺️
RamazanFuLyaUzuner Cansuu33 insallah bende görürüm birde özele gidicem ya ultrason aleti çok iyiymiş renkliymiş ondan belki net görürüm
Minikbebek Leylasezgin ne güzel Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah bende hamile olduğumu ogrendgimde 3 haftalıkti zaman çok yavasta geçse geçiyor çok şükür smdi 32 haftaligiz sizinde inşallah bugünlere gelir zaman ☺
ozlemabdullah Benımde 36 gunlük 5 hafta 1 gun oldu salı gunu 5 hafta 4 gun oluyor acaba kalp atısını kesesinı gorurmuyuz.??
Minikbebek ozlemabdullah ne güzel Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah bende hamile olduğumu ogrendgimde 3 haftalıkti zaman çok yavasta geçse geçiyor çok şükür smdi 32 haftaligiz sizinde inşallah bugünlere gelir zaman ☺
Mihnurkacmaz RamazanFuLyaUzuner bana 2 hafta sonraya gün verdi bilmiyrum şimdi gitsem mi çok merak ediyorum 🙂